Špehovanie, segregácia, totalita. Chystá ministerstvo obrany koncentračné tábory za 4 milióny?
09 | 10 | 2021 I Ján Papuga
Na sociálnych sieťach sa objavila informácia, že sa v spolupráci s ministerstvom obrany a Technickej univerzity v Košiciach chystá niekoľkomiliónový projekt, ktorý bude sledovať ľudí. Prirovnáva sa to k moderným koncentračným táborom.

Ľudia budú pomocou techniky virtuálne segregovaní. Okrem iných túto informáciu uviedol na svojom profile Milan Mazurek z hnutia Republika.

„Pozor! Vláda pre vás chystá moderné koncentráky,“ uvádza video Mazurek. Vo výcvikovom tábore Lešť sa má testovať „koncentračný tábor 21. storočia“. Bude vytvorený z mobilných senzorických zariadení, ktoré budú nezávislé na elektrickej sieti. Budú monitorovať napríklad osoby uvrhnuté do karantény, či neprekročia miesto, ktoré majú zakázané prejsť. Vtedy sa pomocou sledovacích zariadení zaznamená neželaný pohyb a zašle sa informácia o ňom. Mazurek sa domnieva, že po zistení takéhoto pohybu bude osoba prenasledovaná, príp. inak potrestaná.

Čekan by chcel cenzurovať. Vraj Blahu a TV Slovan treba vypnúť. Mazurek: totalitný ľudský odpad
Mazureka nahneval komentár vedca Čekana. Tomu nestačilo, ako nahneval pred niekoľkými mesiacmi polovicu Slovenska svojimi drzými výrokmi. Síce sa za ne ospravedlnil... úprimné to však asi nebolo. Napísal totiž zas niečo podobné. A Mazurek reaguje.... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Petra Demková

Koncentračný tábor bez mreží

„Skrátka a jasne - koncentračný tábor 21. storočia. Bez mreží, plotov a strážnych veží. Len s využitím moderných technológií, tým najhorším a zvráteným spôsobom. Vyčlenila (vláda - pozn. redaktora) na to 3,7 milióna eur z eurofondových projektov,“ rozčuľuje sa Mazurek.

Vláde nestačí, že občanov špehuje cez mobilné aplikácie. Vymyslela si teda vlastný koncentračný tábor. Ide o tzv. MoVir - „mobilný monitorovací systém určený na ochranu izolovaných skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení alebo opačne na ochranu obyvateľstva pred izolovanou skupinou identifikovanou ako zdroj rizika,“ uvádza stránka projektu https://movir.lf.tuke.sk/. Mazurek virtuálne sledovanie prirovnáva k ohrade, v ktorej je dobytok. Tú takisto nemôžu zvieratá prekročiť.

Keď sa projekt aplikuje, pokojne môžu izolovať nezaočkovaných proti covidu 19 od zvyšku spoločnosti. V projekte sa uvádza, že ide o monitorovanie rizikových skupín. V súvislosti s tým, čo sa deje, si ľahko dosadíme za rizikovú skupinu nezaočkovaných proti covid 19. Súčasná vláda neraz hovorí o nebezpečenstve, ktoré môžu spôsobiť takíto nezaočkovaní.
Vláda zavádza totalitu

„Priatelia, takto vyzerá totalita, vláda takto získa do rúk nepredstaviteľnú moc,“ hovorí Mazurek. Bude vedieť vytvoriť nejakú zónu, za ktorú sa pod hrozbou trestu sledovaná skupina nedostane. Mazurek tento nápad považuje za myšlienku psychopata a vraví, že ak by sa po budúcich voľbách stali súčasťou moci, okamžite by projekt zrušili.“

"Denník SME a jeho redaktor Schutz sa vyžívajú v sadistických návrhoch," tvrdí Blaha
Americký miliardárom Sorosom vlastnený denník SME opäť raz poriadne zdvihol žlč podpredsedovi Smeru-SDS Ľubošovi Blahovi. Ako v statuse píše, prerazil ďalšie dno, lebo takáto dehumanizácia ľudí s iným názorom tu od Hitlera... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


Pripomíname, že sa za posledný rok publikovalo množstvo správ, ktoré predpovedali segregáciu spoločnosti. Pred časom boli ich šíritelia označení za konšpirátorov. Dnes sa však ukazuje, že sa pomalými, no premyslenými krokmi stávajú fantastické obavy niektorých občanov a alternatívnych médií realitou. Vládou podporované sledovanie ľudí existovalo v čase socializmu.
Protesty sú nutnou obranou

Na záver Milan Mazurek, poslanec NRSR, vyzýva ľudí, aby sa zúčastnili protestov proti vláde, ktorá si dovoľuje realizovať takéto zvrátené nápady.

Vláda je neschopná! Ľudia sa búria a chystajú sa ostré protesty- PREHĽAD
Nie je dňa, kedy súčasná koalícia nevykoná niečo, čím poštve proti sebe veľkú časť občanov. Napriek mnohým snahám vláda na protesty nereaguje, drží sa na svojich pozíciách a predstiera, že sa nič nedeje. Keďže v rukách občanov zostalo jedine... Čítať ďalej
08 | 10 | 2021 | Ján Papuga