Televízna relácia Sedem po odchode legendárneho Lasicu konečne omladla!
08 | 10 | 2021 I Denis Merva

V poslednom špeciálnom vydaní relácie Sedem, v ktorom sme si zaspomínali na legendárneho Milana Lasicu, si Eňa Vacválová a ostatní humoristi opäť sadli za panel glosátorov. Informovali topky.sk


Zostava relácie prešla zmenami,  podľa moderátorky došlo k omladeniu zostavy. Po dlhšom čase sa na nakrúcaní zúčastnili aj živé publikum, ktorí samozrejme museli mať rúška na tvári.

Stand-up komik, herec a scenárista Samuel Trnka sa zaradil medzi hosťujúcich členov partie. Vacválová s úsmevom na tvári skonštatovala, že aj napriek farby vlasov stand-up komika zostavu omladzuje, minimálne aspoň číslom.

Samuel trnka
Zdroj/videoportal.joj.sk


Milan Kňažko, ktorý už je pravdupovediac ikonická stálica tejto relácie, sa na adresu Samuela Trnku vyjadril „Byť mladší ako my, to nie je žiaden problém.”

Ďalšou a zároveň poslednou výraznou novinkou relácie je, že doposiaľ hosťujúci člen zostavy Tomáš Hudák sa zaradil k stálej zostave relácie. Divákov televíznych obrazoviek prekvapil novým imidžom, následne však vysvetlil, že imidž zmenil kvôli účinkovaniu vo filme s názvom Invalid, ktorý režíruje Jonáš Karásek.

Tomáš Hudák
Zdroj/videoportal.joj.sk