Plačková si z obvinení ťažkú hlavu nerobí: Miesto súdu sťahovanie do luxusu!
08 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Zdá sa, že páky na najvyšších miestach zafungovali! Miesto toho, aby sa Qeen Plačková a jej manžel René postavili pred Najvyšší súd, rozbehli sťahovanie do svojej luxusnej vily v Miloslavove.


Zuzana Strausz Plačková s manželom sa mali včera postaviť pred Najvyšší súd, ktorý mal pôvodne rozhodovať o  ich väzbe počas vyšetrovania. Prokurátor však nakoniec od žiadosti upustil, a tak sa manželia namiesto toho venovali sťahovaniu do svojej luxusnej vily v Miloslavove, píše portál topky.sk.



Za mrežami na štyri dni


Instagramová hviezda Plačková vymenila koncom septembra na štyri dni svoj príbytok v Ružinove za celu predbežného zadržania. V rámci razie zameranej na drogový gang jej NAKA prehľadala bratislavský byt aj nový dom v Miloslavove.


Neskôr ale Špecializovaný trestný súd rozhodol, že počas vyšetrovania tejto veci nebudú manželia sedieť za mrežami. Prokurátor preto podal sťažnosť, o ktorej sa malo rozhodovať vo štvrtok na Najvyššom súde.


Takýto ŠKANDÁL Slovensko ešte nemalo! Plačková prepustená na intervenciu vlády?
Vitajte v Kolumbii! Začína svoj status na sociálnej sieti poslanec za stranu Smer- SD Ľuboš Blaha. Kráľ internetu za opozíciu je presvedčený, že na prepustenie z väzby verejne známej osoby obvinenej z dílovania drog, existuje vážne podozrenie, že k... Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Diana Zaťková



Prokurátor sťažnosť stiahol. Na čiu intervenciu?

V utorok sa ale všetko zmenilo. "Termín verejného zasadnutia vo veci Reného Strausza a spol. je vzhľadom na späťvzatie sťažnosti prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) proti rozhodnutiu sudcu pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku zrušený,” informovala hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová.


A tak včera Zuzana neprežívala stres spojený s tým, či poputuje do vyšetrovacej väzby. Namiesto toho prežíva skôr radostný stres so sťahovaním do luxusného domu, hoci nie je ešte úplne dokončený.


„Pýtate sa, či už máme hotovo. Ešte nemáme, ešte nám chýbajú stoličky k jedálenskému stolu, k barovému stolu, nejaké lustre chýbajú a ešte v obývačke stena,” informovala svojich sledovateľov na sieti Instagram.


Strhaná Plačková sa po dňoch strávených v CPZ ukázala! (VIDEO)
Zuzana Strausz Plačková sa po 4 dňoch strávených v CPZ vyjadrila na svojom instagrame. Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Denis Merva


Stále čelia obvineniam

Hoci sú aktuálne na slobode, manželia stále figurujú medzi obvinenými v drogovej kauze. NAKA v rámci protidrogovej akcie na západe Slovenska, počas ktorej zaistila viac ako deväť kilogramov pervitínu, obvinila dokopy 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti.

Prokurátor ÚŠP dal návrh na väzobné stíhanie na desiatich z nich vrátane údajného šéfa skupiny Tibora G. Sudca pre prípravné konanie ŠTS v Pezinku zobral 30. septembra do väzby šesť ľudí, na Zuzanu Strausz Plačkovú spolu s manželom väzbu neuvalil.

AKTUALITA: Plačková je zatiaľ voľná! Obvinenia však zostávajú
Špecializovaný súd rozhodol o prepustení Zuzany Plačkovej aj jej muža Reného, obžalovaných z drogovej trestnej činnosti. V cele policajného zaistenia si obaja pobudli od pondelka. No naplnili sa slová ich advokáta Martina Pohoveja, do vyšetrovacej... Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Diana Zaťková