Belousovová: Sulík si asi doplnil zásoby "cukru" keď plodí TAKÉTO myšlienky
08 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Po Robertovi Ficovi je tu aj Anna Belousovová, ktorá naznačuje, že Richard Sulík je zrejme konzumentom drog. Netvrdí, že za prepustením Zuzany Plačkovej a jej manžela stojí on, no berie si ho na paškál za inú vec.


Na Richarda Sulíka v tomto volebnom období už útočilo niekoľko politikov, a tak sa do ich zástupu postavila aj expolitička Anna Belousovová. Tá v statuse naznačuje nielen to, že je konzumentom „práškového cukru“, ale kritizuje ho za to, ako sa postavil k Úradom práce.
Sulík by si mohol po dvoch rokoch konečne prečítať zákony týkajúce sa aj jeho rezortu

„Ďalší z geniálnych nápadov kamaráta Queen Plačkovej len pár dní po jej prepustení z väzby. Asi dostal čerstvú zásobu práškového cukru, keď splodil túto geniálnu myšlienku,“ začala šéfka strany Národ a Spravodlivosť zostra hneď od začiatku a dodáva, že minister hospodárstva by si mohol po dvoch rokoch konečne prečítať zákony týkajúce sa aj jeho rezortu. „Možno by pochopil, čo je úlohou úradov práce. Teraz vám už je jasné, prečo smerujeme ku dnu, t.j. k hospodárskemu kolapsu?“ pýta sa verejnosti expolitička.



„Na vine nie je celý svet, ale konkrétny exoti, ktorí riadia tento štát. A asi tí naj, naj, naj riadia ministerstvo hospodárstva a financií. To nemôže dopadnúť dobre!“ končí svoj status Anna Belousovová, ktorá tých „exotov“ zrejme myslela bývalých kamarátov Richarda Sulíka a Igora Matoviča.

Má niekto dojem, že to čo sa deje na Slovensku má niečo spoločné s demokraciou? Pýta sa Belousovová
Slovo demokracia si mnohí politici, a najmä tí za morom, vykladajú po svojom. Nastolenie „demokracie“ so sebou však nie raz prináša smrť či chudobu. Teraz sa Európska únia rozhodla „investovať“ do demokracie, na čo chce dať veľký balík... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik