Premiér sa na Mesíka a Pijáka s odpoveďou na ich list vykašľal. Odignoroval ich rady a opäť prišlo - umieranie
07 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Východniari by povedali: „I tak še da!“ Lekári Juraj Mesík a Michal Piják napísal pred 6 týždňami premiérovi otvorený list, v ktorom ho varovali pred jesenným nástupom Covidu a navrhovali riešenia ako ho čo najviac zmierniť. Odpoveď im síce dodnes neprišla, no to, čo prišlo je ďalšie zbytočné umieranie.


Lekári Juraj Mesík a Michal Piják sú nielen aktívnymi odporcami očkovania, ale aj zástancami liečby koronavírusu lacným, no účinným Ivermectínom. Ten, ale aj iné spôsoby, odporúčali obaja lekári v liste premiérovi Hegerovi v boji s koronavírusom. Žiaľ, doteraz sa odpovede od neho nedočkali. Ako píše Juraj Mesík v statuse, čoho sa ale dočkali je ďalšie zbytočné umieranie, pred ktorým premiéra a vládu varovali, a na ktoré im spolu s kolegom Pijákom odporúčali riešenie.
Po šiestich týždňoch prišlo to, čo lekári očakávali - smrť namiesto liečenia a prevencie

„Dnes je 6 týždňov odvtedy čo sme 26. augusta s MUDr. Pijákom poslali súčasnému premiérovi Hegerovi list varujúci pred nástupom jesennej vlny umierania so 4 účinnými, bezpečnými a lacnými návrhmi na jej odvrátenie,“ píše Mesík v úvode statusu a dodáva, že odpovede sme sa nedočkali. „Namiesto nej prišla Hegerova vlna umierania: „Pandemická situácia sa podľa premiéra Eduarda Hegera zhoršuje. Nemocnice sa plnia a spôsobuje to podľa neho odklad operácií a enormne to zaťažuje zdravotníkov.“ Mesík v statuse pripojil i spomínaný otvorený list a 4 navrhnuté, ale úspešne odignorované opatrenia, ktorý žiadne vládou kontrahované médium o ňom neprinieslo ani čiaročku.

Mesík: Doktorka Janeková mala 188 pacientov s Covidom z toho 0 v nemocnici a 0 mŕtvych. Včas liečila Ivermectinom
Na Slovensku boj Ivermectin vz experimentálne vakcíny jasne vyhrávajú vakcíny, pretože naši „odborníci“ liek proti zákernej chorobe neuznávajú. A prečo by aj keď farmaceutické firmy, ktoré väčšinu z nich štedro dotujú, na ňom takmer nič... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Naše návrhy  majú nulové náklady pán premiér

V liste sa okrem iného píše: „Vzhľadom na vyššie uvedené riziko, do ktorého ako premiér vediete občanov Slovenskej republiky, Vás žiadame o urýchlené uskutočnenie týchto jednoduchých a lacných opatrení na odvrátenie najhoršieho scenára vývoja epidémie na jeseň a v zime 2021/2022. Na rozdiel od desiatok miliónov eur, ktoré Vaša vláda minula na vakcinačnú lotériu a marketingovú kampaň v masmédiách majú naše návrhy nulové náklady z prostriedkov štátneho rozpočtu:

Bezodkladné zavedenie programu sezónnej (september až marec) fortifikácie potravín vitamínom D podľa fínskych noriem.

Zabezpečenie sledovania hladín sérového vitamínu D u všetkých občanov nad 60 rokov a u všetkých ľudí s obezitou, cukrovkou a ďalšími rizikovými faktormi pre Covid.

Bezodkladné zabezpečenie dostupnosti a dostatočných zásob calcifediolu, alfakalcidolu a prípadne iných rýchlo účinných foriem vitamínu D v lekárňach na Slovensku.

Umožnenie voľného predaja liečiva ivermektín v slovenských lekárňach bez lekárskeho predpisu.“



A na samý záver statusu vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík smutne konštatuje: „Nič neurobili. Teda pardon, urobili za desiatky miliónov eur skvelú a zábavnú lotériu pre prijímateľov vírusovej mRNA a zorganizovali skvelé masové zhromaždenia s pápežom na zrýchlenie šírenia vírusu.“

Dr. Mesík: „Citujem z bitúnkovej tlače: „Nezabrali kampane, lotérie ani odmeny.
Boj o zaočkovanie čo najviac ľudí pokračuje. Zatiaľ je ale márny, hoci médiá stále masírujú ľuďom mozgy o počte nakazených - nezaočkovaných. Je jasné, že ich bude a je viac, pretože zaočkovaní, hoci sú tiež šíritelia koronavírusu, ba sami ním môžu... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik