Nikto ma nezatvorí za nevkus! Smeje sa Fico prichytený na obede s peknou dámou
07 | 10 | 2021 I Petra Demková

R. Fico má veľký úlovok. Každému sa občas šmykne ruka ale "hrubku", ktorú urobil novinár v denníku Plus 1 deň sa tak často nevidí. Fico, ktorý dlhodobo kritizuje prácu novinárov si to, samozrejme, vychutnal. Na dôvažok ešte novinárov prichytil aj pri tom, že šíria nepravdu.



Trnava dícha?

„Plus 1 deň (6. 10. 2021): „TRNAVA DÍCHA SLOVANU NA CHRBÁT,“ cituje titulok z titulnej strany známeho denníka Fico hneď v úvode svojho príspevku na Facebooku.

​Líder Smeru pokračuje vtipom. „V rodných Topoľčanoch majú starý vtip. Žandári našli pred gymnáziom mŕtvolu, ale nemohli spísať zápisnicu, lebo nevedeli, či v slove gymnázium je mäkké i alebo ypsilon. Tak mŕtvolu pretiahli pred poštu.“

Väčšina médií hrubo dezinformuje a Bukovský má zase pravdu!
Týmito slovami začína príspevok na profile MUDr. Bukovského na sociálnej sieti. Známy lekár prináša nové fakty o neskutočnej cenzúre, ktorá v súvislosti s Covidom denno- denne prebieha. Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Petra Demková

Kam sme sa dostali s úrovňou žurnalistiky?

​„Odporúčam novinárom, aby keď nevedia základnú gramatiku, aby sa riadili žandármi z Topoľčian. Je to strašné! Otvoríte noviny a tam hrubky ako hrom! Kde sme sa to dostali s úrovňou žurnalistiky, ktorá by mala byť etalónom gramatickej presnosti? Obávam sa, že keby som sa dnes redaktorov denníka Plus 1 deň a týždenníka Plus 7 dní spýtal na vybrané slová na D, tak by odpovedali ako cigáň Lakatoš: „Dik, dilino, dýka, indián, deep purple,” vysmieva sa R. Fico.

Titulka Plus 1 deň, 6.10.2021
Titulka Plus 1 deň, 6.10.2021. Zdroj: FB R. Fica

​Čo som spáchal že mám byť na titulke?

„Nečudujem sa, že takáto úroveň novinárov je schopná čohokoľvek, ako napríklad v ostatnom vydaní Plus 7 dní. Štát sa topí v kríze, ľudia zomierajú na covid, nič nefunguje, ale na titulke a prvých stranách musí byť moja maličkosť. Čo som spáchal?

Bol som vraj na dvojhodinovom romantickom obede s dlhonohou brunetkou, ktorá je moja vzdialená príbuzná a ktorá v rámci nášho rodinkárstva čerpá výhody. Na tomto príbehu nie je ani zrnko, ani zrnko pravdy a tá banda v Plus 7 dní to veľmi dobre vie. Ale nemám žiadny dôvod to vysvetľovať. Žiadny romantický obed, žiadna príbuzná, žiadne zákazky. Všetko čisté bludy. Chceli ma opľuť a sliny nech si už utieram sám. Normálne v slovenských médiách. Teší ma aspoň to, že dáma, ktorá bola na šesťčlennom pracovnom obede, mimochodom naša krajská tajomníčka, dobre vyzerá a nikto ma nezatvorí za nevkus,“ uzavrel s vtipom bývalý predseda vlády.

Fico ŠOKUJE: Je verejným tajomstvom, že vo vláde sedia ľudia, ktorí milujú kokaín!
Zadržanie našej samozvanej a nepísanej hviezdy sociálnych sietí Zuzany Plačkovej a jej manžela René Strausza pre údajné obchodovanie s drogami rozčerilo inak „pokojné“ slovenské vody. Prirodzene, túto tému využila aj opozícia aby poriadne dokopla... Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik