Marian Greksa politikom a médiám: Ospravedlňte sa za mesiace hejtov, ohováraní a klamstiev

Kto je dezolát? Kto je hejter? Kto delí ľudí na kategórie? Kto tu mesiace klame, zavádza, dezinformuje? Pýta sa hudobník a komunálny politik Marian Greksa v jednom zo svojich statusov na sociálnej sieti. Koho sa pýta, všetci vieme. Politikov bez štipky sebaúcty a hanby a médií, ktoré informácie propagandisticky selektujú.


"Čo teraz? Chyba v systéme? To by som rád vedel, kde súdruhovia urobili chybu... " Píše Marian Greksa

Reprofoto FB (@Marian Greksa)

Kto teda, vážení?

"Kto tu teda šíril hoaxy? Kto je dezolat? Kto tu mesiace klame a zavádza? Veríme vede? No tak keď veríte vede, ja jej verím s opatrnosťou, tak zmeňte konečne názor! Lebo, ako už vieme, iba blázon nemení názor.

 

Marian Greksa: "Toto je jedna vyj..ná ku..reň!"
Škoda, že sa citát nedá zverejniť celý. Veľká škoda. Marian Greksa totiž dáva do pozornosti inými slovami "úspechy" našej vlády upratovačov, čističov a rozväzovačov rúk. Vlády svätuškárov, potratárov a najrôznejších... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Ivan Brožík

Čierne na bielom

"Tu to máte čierne na bielom. To vaše adorovane očkovanie nie je takým zázrakom, ako nám tvrdíte!" Autor statusu sa odvoláva na text na portáli teraz.sk, ktorý spravuje verejnoprávna Tlačová agentúra Slovenskej republiky.

Autori výskumu amerického Centra na kontrolu a šírenie chorôb apelujú na úrady, že pri snahe zvýšiť zaočkovanosť "by sa mali vyvarovať stigmatizácie nezaočkovaných, ktorá podľa nich "môže spôsobiť viac škôd než úžitku". Volajú po opätovnom používaní vyššie uvedených nefarmakologických prostriedkov pri "nastoľovaní rovnováhy života s ochorením COVID-19 rovnako, ako už sto rokov žijeme s rozličnými sezónnymi variantmi chrípkového vírusu z roku 1918".
Ospravedlňte sa!

A už opäť Marian Greksa v závere svojho statusu: "Ospravedlníte sa za mesiace hejtov, klamstiev, ohovárania, manipulácii, osobných útokov, znevažovania, filtrovania informácií?

A ešte jedna vec.

Nie je toto dôvodom na okamžité ukončenie vašej "očkovacej lotérie", archetypom výsmechu všetkým strádajúcim, skrachovaným, ľuďom v núdzi, dôchodcom, atď., atď...?"

Čo ešte vymyslí na nás táto tupá neschopná vláda, plná amatérov a hochštaplerov? Pýta sa Marián Greksa
Mnohí Slováci sa napriek upozorneniam politikov rozutekali počas prvých letných týždňov do zahraničia. Prirodzene, viacerí naši politici vodu kázali a víno pili, pretože tí si pobyty pri mori užívali tiež. Tí, ktorí išli autom a prechádzali cez... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik