Zo sľubov "očkovacieho guru" Ugura Sahina z Biontechu nič nezostalo (Willi Huber)
06 | 10 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Williho Hubera (Report 24)


Ešte vo februári  "očkovací guru", multimiliardár spoločnosti Biontech a jeden z najväčších prospechárov tzv. pandémie Ugur Sahin vyhlasoval: "Očkovaní ľudia už NIE sú nákazliví!" Dnes už vieme, že to nie je pravda, a že takýmito správami chceli len navodiť atmosféru, aby ľudí nahnali na očkovanie a predali čo najviac dávok vakcíny.


Ako píše vo svojom komentári Willi Huber, používatelia Twitteru našli "starý" článok BILDu a so škodoradosťou si ho skutočne užívajú. Na vtedajšom tvrdení Sahina totiž nie je ani štipka pravdy. Pozoruhodné je aj načasovanie tohto vyhlásenia, pretože ešte v polovici marca spoločnosť Pfizer zverejňovala dokumenty, podľa ktorých účinok a vedľajšie účinky očkovania sú úplne nejasné. Bizarné je, že „očkovací guru“ Ugur Sahin bol nominovaný na Nobelovu cenu za medicínu. Možno by bola vhodnejšia Nobelova cena za literatúru v kategórii rozprávkár, dodáva Willi Huber.

Ugur Sahin tvrdil, že „očkovaní už NIE sú nákazliví“ / Screenshot Twitter


Fakty možno veľmi rýchlo skontrolovať. Samozrejme, išlo o falošnú správu. Tvrdenie Ugura Sahina bolo nepravdivé. Medzičasom to potvrdil aj mainstream. Tu je niekoľko krátkych titulkov z médií:

* 26.8.2021 SWR: Výskumníci preto predpokladajú, že očkované osoby sa nielen nakazia, ale môžu aj prenášať infekčné vírusy

* 19.8.2021 Kurier: Očkovaní ľudia s Delta variantom majú podobne vysokú vírusovú záťaž ako neočkovaní ľudia

* 1.10.2021 Frankfurter Rundschau: Očkovaní ľudia sú pravdepodobne rovnako nákazliví ako neočkovaní

* 16.8.2021 Science.org: V Izraeli je medzi ľuďmi v kritickom stave v nemocnici takmer 60 percent očkovaných

* 24.9.2021 Exxpress: Štúdia dokazuje: Očkovaní nie sú menej nákazliví než neočkovaní

Veľmi dôležité sú v tejto súvislosti aj informácie o očkovaných osobách dostupné na webovej stránke Rakúskeho Červeného kríža.

Trikmi s číslami rakúska zdravotnícka agentúra AGES vyprodukovala "pandémiu neočkovaných" (Willi Huber)
Komentár Willi Huber (Report24) Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Je očkovanie vôbec účinné?

Stále častejšie sa musíme pýtať, píše Willi Huber, či a aký účinok vôbec má očkovanie proti COVIDu-19 a prečo sú terapie, ktoré preukázateľne fungujú, stále zakázané alebo odsudzované. Za zmienku stoja nasledovné články v médiách:

* 11. apríla 2021: Čoraz viac očkovaných ľudí je po troch mesiacoch opäť pozitívnych

* 23. júna 2021: Koronový cirkus sa opäť začína: Izrael zavádza opatrenia - aj pre očkované osoby

* 21. júla 2021: Podľahnúť tlaku pre nič? Diskusia o povinnom testovaní očkovaných osôb

* 3. augusta 2021: CDC varuje pred infekciami očkovaných ľudí, Obama oslavuje na koronovej party so 700 ľuďmi

* 15. septembra 2021: Singapur: 80-percentná zaočkovanosť, ale žiadne známky normality

Vrchol cynizmu: Najprv ľudí privedú do depresie a k alkoholizmu, potom na tom ešte zarobia !
29 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ďalší aspekt: absolútne zníženie rizika

Keby sa mainstream namiesto nereflektovaného velebenia posvätného očkovania pozrel na kritické hlasy, možno by si všimol nasledujúcu publikáciu z Leibnitzovho inštitútu pre ekonomický výskum, ktorá v decembri 2020 úplne „rozbila“ hry s číslami spoločnosti Pfizer-Biontech:

Neštatistický údaj mesiaca: vakcína je "90-percentne účinná".

„Takže "90-percentná účinnosť" sa nevzťahuje na 9 z 10 ľudí, ktorí sa dali zaočkovať, ani na všetkých účastníkov štúdie alebo všetkých ľudí, ktorí sa dali zaočkovať v Nemecku. Ide o relatívne zníženie rizika, ktoré sa vzťahuje na počet nakazených osôb, ale nie o absolútne zníženie, ktoré sa vzťahuje na všetkých očkovaných. Rozdiel medzi relatívnym a absolútnym znížením rizika je pre mnohých ľudí ťažko pochopiteľný.

Možno to objasní príklad očkovania proti chrípke u ľudí vo veku od 16 do 65 rokov. V sezóne s nízkym výskytom chrípkového vírusu je účinnosť očkovania proti chrípke približne 50 percent. Tento údaj však neznamená, že 5 z 10 očkovaných osôb je chránených pred chrípkou. Znamená to, že na každých 100 ľudí bez očkovania pripadajú dvaja, u ktorých sa potvrdila chrípková infekcia, a na každých 100 ľudí s očkovaním pripadá len jeden.“

"Ak sa nedáš zaočkovať, zomrieš!“ Zo siete kliník v USA unikli plány na šírenie propagandy strachu (VIDEO)
Uniknutá nahrávka zo stretnutia predstaviteľov amerického reťazca kliník Novant Health, ktoré sa uskutočnilo cez Zoom, ešte viac posilnila nedôveru ľudí voči číslam kliník v súvislosti s koronavírusom. Vo videu (dnes už pravdepodobne bývalá)... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Mimochodom, ako dopĺňa Willi Huber, absolútne zníženie rizika vakcíny Pfizer/Biontech je maximálne 0,8 percenta, ako je podrobne vysvetlené v článku z 15. septembra 2021. To neznie tak skvele ako 90 až 95 percent a pri tejto hodnote by pravdepodobne nebolo možné priviesť väčšinu populácie k očkovaniu. Ďalšie vysvetlenie bez relativizácie a „očkovacej radosti“ možno nájsť na stránke Corona-Transition.org – odkiaľ je aj nasledujúca prehľadná tabuľka:



Ako poznamenáva na záver svojho komentára Willi Huber, absolútne zníženie rizika očkovaním, ako hovoril Sahin, je mizivé. Zároveň očkovaná osoba stále riskuje, že ochorie a prenesie chorobu na iných.

Opakovaná lož o úplnej imunizácii (Willi Huber)
Komentár Willi Huber (Report24) Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová