V parlamente absolútne netušia, čím žijú občania a čo ohrozuje Slovensko (VIDEO)
06 | 10 | 2021 I Ivan Brožík
Jeden či jedna si tu rieši nejaký "potratový zákon", iných trápia zas problémy štvorpercentnej menšiny a pre ďalších je mantrou beztrestné používanie marihuany. "Je toto skutočne to, čo je v existenčnom záujme päť a pol milióna občanov a ich vlasti - Slovenska?" Pýta sa poslanec NR SR Tomáš Taraba.

Žiadalo by sa ešte pripomenúť tú parlamentnú väčšinu, ktorá si cez zákonodarný zbor rieši svoje súkromné aktivity. Ale pozrime sa na slová Tomáša Tarabu v nasledujúcom videu na platforme YouTube.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=bpcazp-jdR0&fbclid=IwAR0pIwf_7ZSJGgjihJpwMikMsuMB3_feFLx7jcl-plQex8zzaKqyV8HmR78
Nikto homosexuálom neberie práva

Poslanec Taraba v tejto súvislosti pripomenul, že čokoľvek, čo sa týka ich spolužitia, si môžu upraviť u najbližšieho notára.
Povinná rodová a sexuálna výchova

Za rovnako zvrátenú a do absolútnych aktuálnych priorít občanov Slovenska a krajiny ako takej Taraba zaradil aj tému o povinnej rodovej a sexuálnej výchove. Podľa neho na školách sa má vyučovať matematika, slovenčina a podobné, pre život existenčne dôležité predmety.
"My sme normálna krajina"

Týmito slovami oponoval poslanec Tomáš Taraba  poslancovi za liberálov - konzervatívcovi Ondrejovi Dostálovi, keď ten argumentoval, že takéto zákony majú všetky vyspelé krajiny.
Marxistický úlet

Tak ohodnotil Taraba názory "Progresívcov" na to, že štát by mal mať prioritu nad rodinou.
Absurdistan

Tomáš Taraba pripomenul, že kým susedné Maďarsko skupuje pôdu na Slovensku, "slovenskí" poslanci sa zaoberajú absolútne nepodstatnými a odťažitými témami. Skôr by očakával práve v tejto téme urýchlené zriadenie nejakej zmysluplnej komisie.

(Medzititulky red. HD.)

Kontroverzná téma v pralamente: Valášek navrhuje životné partnerstvá, Dostál súhlasí, no návrh nepodporí
Naozaj nemáme iné starosti?!Poslanci Národnej rady (NR) SR pokračujú v rokovaní. V úvode 12. dňa sa diskutovali o návrhu zákona o životnom partnerstve z dielne Tomáša Valáška (nezaradený), ktorý podčiarkol potrebu definovať takýto právny zväzok.... Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR