Matovič v letargii: Nevymáchaná huba a karavan. Takto on "hrdinsky" bojoval.
06 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Za rok aj pol, čo je Igor Matovič vládnym politikom, sme si na jeho statusy na sociálnej sieti zvykli. Boli by vtipné, keby ich nepísal minister financií, ešte pred tým predseda vlády. Dnes si zaspomínal na svoj karavan.


Matovič si status neodpustil ani dnes. Dokonca sám seba postavil do pozície martýra Kuciaka. Vo svojom dnešnom príspevku takto spomína na časy revolučné: "Keď NAKA a SIS na jeho objednávku nezákonne sledovali novinárov a nás ako opozičných politikov. Keď Jano Kuciak bojoval perom a ja nevymáchanou hubou a karavanom." A že práve on píše o hysterickom kriku a talente na "oblbovanie".

Kam chce primátor Hattas Nitru dokopať?
https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/04/dochodcovia-sa-ozyvaju-matovic-kde-si-s-tou-tabulkou-teraz-ktoru-rivieru-si-mame-vybrat/ Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Nostalgické spomínanie

Pamätáme si to zrejme mnohí - pred piatimi rokmi v deň s dnešným dátumom si nad ránom Matovič, čo by opozičný poslanec, pred NR SR zaparkoval "náš spoločný štátny majetok (kúpený z peňazí za vaše hlasy vo voľbách) - karavan, ktorý sa stal symbolom protestov Bonaparte." Karavanu sa na stene vynímal už známy nápis FICO chráni zlodejov.


Nie len Fico

Poslancovi Matovičovi ležal v žalúdku aj vtedajší minister vnútra, Róbert Kaliňák, či ostatní koaliční lídri. Karavan má podľa Matoviča "Pripomínať ministra vnútra, ktorý čulo a potajme kšeftuje s daňovým zločincom Bašternákom. Pripomínať zbabelého Danka a Bugára, ktorí za judášsky groš tieto špinavosti kryjú."
Stelesnená skromnosť

Na záver statusu spred piatich rokov Matovič pripomenul, že každý poslanec má nárok na dve parakovacie miesta a tak si jedno vybral aj on.

Návrh na zníženie platieb za poistencov štátu je nepochopiteľný
Návrh Ministerstva financií SR na zníženie platieb za poistencov štátu je v čase nastupujúcej tretej vlny pandémie COVID-19 nepochopiteľný a nemá žiadnu odbornú, manažérsku ani finančnú oporu. Financie budú chýbať všetkým pacientom bez ohľadu na... Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR