Budete spokojní s "trinástym dôchodkom"?
06 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Trináste dôchodky. Stála súčasť hlavne predvolebného boja. Blíži sa termín ich vyplácania a tak vám prinášame kalkulačku, podľa ktorej zistíte, aká bude výška toho vášho. Informácie sme čerpali z portálu Webnoviny.


Široký rozsah 

V tomto roku bude možné získať v rámci trinásteho dôchodku od 50 do 300 €, tvrdia Webnoviny. Keďže dôchodcovia väčšinou rátajú každé euro, kým ho pustia z ruky, mnohí by radi vedeli, koľko im Sociálna poisťovňa vyplatí. Ak máte dôchodok 285 €, váš trinásty dôchodok bude 275,91€. Ak je váš dôchodok 450 €, v rámci toho trinásteho vám Sociálna poisťovňa poukáže 216,51 €.


Dosť bolo teórie, počítajte sami

Sociálna poisťovňa aj v tomto roku pre svojich poistencov pripravila veľmi jednoduchú a prehľadnú kalkulačku, vďaka ktorej si prakticky a rýchlo vypočítate váš trinásty dôchodok. 


Odkaz na výpočet nájdete TU.


Fico ŠOKUJE: Je verejným tajomstvom, že vo vláde sedia ľudia, ktorí milujú kokaín!
Zadržanie našej samozvanej a nepísanej hviezdy sociálnych sietí Zuzany Plačkovej a jej manžela René Strausza pre údajné obchodovanie s drogami rozčerilo inak „pokojné“ slovenské vody. Prirodzene, túto tému využila aj opozícia aby poriadne dokopla... Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik