Blaha: "Lipšic dostal v parlamente taký világoš, že na to do smrti nezabudne"
06 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Správu o stave na prokuratúrach za rok 2020 predniesol nielen generálny prokurátor Maroš Žilinka, ale aj šéf špeciálnych prokurátorov Daniel Lipšic. A práve na neho sa opozícia tešila najviac, lebo si ho chcela doslova vychutnať. Ako sa zdá, celkom jej to vyšlo.


Daniel Lipšic je zrejme historicky najnenávidenejší šéf špeciálnych prokurátorov, na ktorého hlavu sa sypala kritika od samého začiatku, a neprestajne sa sype ďalej. V parlamente ho po prednesení jeho správy „grilovali“ najmä poslanci za Smer-SD, pre ktorých je ako červené súkno pre býka. Celkom jasne to v statuse napísal podpredseda strany Ľuboš Blaha.
Lipšica si tam Matovič dosadil ako Lojza Čističa

„Lipšic dostal v parlamente taký világoš, že na to do smrti nezabudne,“ chichoce sa v úvode statusu Blaha, ktorý sa vraj baví aj ďalej: „V piatok mu naloží Blaha a potom sa v utorok nevie nazbierať dosť pročkov, aby mu schválili jeho správu o špeciálnej prokuratúre. Pozdravujem Daniela z karantény - bavím sa skvele,“ šije do Lipšica smerák a dodáva, že generálny prokurátor Maroš Žilinka získal podporu 97 poslancov zo 116 prítomných.

„Jeho správu podporili prakticky všetci - s výnimkou súdruha Dostála a taxikára z Toronta. Žilinka presvedčil svojou odbornosťou a profesionalitou. Kým on ctí zákony a právo, Lipšica si tam Matovič dosadil ako Lojza Čističa a jeho jedinou úlohou je likvidovať opozíciu. A už to vidí každý,“ konštatuje Blaha.

Blaha vracia úder: Sú to hyeny, berú ľuďom chleba. Už niet kam ustúpiť... Do ulíc!
Smeráci pozývajúci na protivládny „míting“ v Banskej Bystrici sú už celý nažhavení na akciu, ktorá by im mala opäť zdvihnúť volebné preferencie. A nebol by to podpredseda stany Ľuboš Blaha, keby si ešte predtým do niekoho z vlády či médií... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Lipšicovu správu sa koalícii podarilo presadiť až na štvrtý pokus - bože, tá potupa! A aj to najtesnejšou väčšinou 75 hlasov. Hanba na štyri zimy. Lipšica nenávidia ešte aj vlastní,“ ide si svoje podpredseda Smeru-SD, ktorý vzápätí prechádza na svoj typický humor.

„Celú noc bude plakať do vankúša, možno napíše Liebesbrief svojej malej Zsuzsu do väzenia, nech príde na krajšie myšlienky. Alebo zavolá Pente, nech mu hodia ďalšieho štvrť milióna ako náplasť na zlomené srdce,“ píše „humorista“ Blaha, podľa ktorého sa koalícia rozkladá v priamom prenose.

Blaha: Choďte od toho! Kým je čas! Kým vás odtiaľ ľudia nevyženú čapicami! (VIDEO)
V susedných Čechách sa blížia parlamentné voľby, ktoré budú už o pár dní a podporiť ľavičiarov prišiel aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Spravil však Slovensku takú „reklamu“ akú azda len Igor Matovič. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Celé to bol len trápny marketing. Od prvej sekundy

„Vládna koalícia už vládne len prostredníctvom 75 či 76 poslancov - toto je neudržateľné. Takýto chaos tu nebol ani za Dzurindu - ten si aspoň nakúpil poslancov, aby to v tom parlamente nejako vyzeralo. Už sa im dokonca vysmieva aj Boris Kollár, ktorý dnes uštipačne zadrel, že koalícia nemá dosť hlasov, a to ešte hnutie Sme rodina ani neodišlo z vládnej koalície. Oni sú už na smiech aj sami sebe,“ kope ďalej do nenávidenej koalície smerák.

„Mal to byť strašný boj s mafiou a hydrou a všetkými halucináciami, ktoré sa zrodili v Matovičovej kotrbe. A výsledok je akurát mŕtvy hrdina - generál, čo zatváral mafiánov. A zopár usvedčených no-name úradníkov - jeden zobral televízor, ďalší pár tisícok,“ pridáva Blaha a ľudí, ktorých do funkcii dosadila jeho strana nazýva „no-name“. A nezostáva iba pri tom.

Blaha označil Lipšica za symbol korupcie,podľa Fica by mal odísť
Poslanec Národnej rady (NR) SR Ľuboš Blaha (Smer-SD) označil špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica za symbol korupcie vlády Igora Matoviča (OĽANO). Počas diskusie k správe o činnosti špeciálnej prokuratúry za rok 2020 skonštatoval, že Lipšic nie... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR


„Matovič tu táral o 30 miliardách, ktoré mal ukradnúť Smer. A je z toho darovaná telka - gratulujem, to je fakt najväčší úspech v boji s mafiou od čias Corada Cattaniho. Ten tragéd tu roky vrieskal o celosvetovom sprisahaní reptiliánov. A nakoniec je z toho jedna telôčka a nejakí trápni policajní byrokrati, čo si riešili vlastné kšefty. Celé to bol len trápny marketing. Od prvej sekundy,“ konštatuje Blaha a obracia kartu na ďalšieho smeráckeho chránenca.

„Dušanovi Kováčikovi naparia 14 rokov za to isté, za čo dnes dostal bývalý šéf policajnej inšpekcie podmienku a milú pokutku. Hej, hej - padni komu padni. Niekomu padne doživotie, iného za to isté vyhrešíme. Justice for all!“ dodáva.

Blaha: Matovič vyhlásil Slovákom vojnu, my povedieme národ do boja!
A je to tu zase. Bitka o peniaze pre tých, ktorí to najviac potrebujú – rodiny s deťmi. To, koľko im navrhuje pridať súčasná vláda je nielen smiešne, ale priam urážajúce a na zaplakanie. Ako sa dá ináč nazvať mesačné zvýšenie rodinných prídavkov o... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Vláda je rozkymácaná - už len šťuchnúť, aby to celé padlo

„Čurillovcov, ktorých usvedčujú odposluchy, prepustia, no Milan Lučanský musel zomrieť. Ale z mafiánskych udavačov ako Zeman robíme hrdinov. A z Makóa je Luke Skywalker a ešte mu dáme miliónové kšefty. A keď Imrecze usvedčí Mikulca, že zobral tučný úplatok, postačí nám, že Mikulec zavrtí svojou ploskohlávkou, že nie, skutok sa nestal. Paráda. A potom sa Lipšic doteperí do parlamentu a hrá sa na Perryho Masona,“ neopúšťa Blahu humor ani v závere jeho statusu.



„Jasné, že im už nikto nič neverí. Matovič, Lipšic, Mikulec, Kolíková - to všetko sú len skrachované existencie. Je len otázkou času, kedy skončia na smetisku dejín. Vláda je rozkymácaná - už len šťuchnúť, aby to celé padlo. V Rimavskej Sobote im k tomu pomôžeme. 17. október - zvolávame protivládny protest. A potom 17. november – Bratislava,“ končí už vážnym tónom svoj status podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

Blaha: Kým je Slovensko v rukách bláznov, nečakajte, že sa niečo zmení k lepšiemu
Ako pes a mačka. Taký je vzťah medzi Igorom Matovičom a Ľubošom Blahom, ale aj ostatnými členmi vedenia Smeru-SD. A práve ich podpredseda sa znovu pustil do šéfa OĽaNO, ktorému vôbec nič nedaroval. Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik