Šok: Pellegrini so Sulíkom sa olizujú, tvrdí Matovič
04 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Hoci je pondelok, nedeľňajšie diskusie ešte stále živia médiá. Aj tá, ktorá sa odohrala medzi ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom (SaS) a Petrom Pellegrinim (Hlas). Igor Matovič síce uviedol, že politické diskusie nesleduje, na margo tejto sa predsa len vyjadril. „Mnohí ľudia mi hovoria, že to je selanka a pomaly si tam dali jazýčkovú,“ nechal sa počuť  podľa portálu Ereport, v rozhovore pre aktuality.sk


V relácii TA3 sa v neďelňajšej diskusii stretli Richad Sulík a Peter Pellegrini. Obaja súhlasia s tým, že diskusie v politike dosiahli dno. A chceli ukázať, že dá sa to aj inak. Kultivovane. "Nakoniec si to politici nevedeli vynachváliť," píše portál Ereport.

Jeseň prinesie ďalšie zatýkania v blízkosti Fica aj Pellegriniho, tvrdí Juraj Draxler
Exminister školstva z Ficovej vlády, dnes aktivista Juraj Draxler v príspevku na sociálnej sieti sľubuje zaujímavú jeseň. Tá podľa neho prinesie ďalšie zatýkania v blízkosti Fica aj Pellegriniho, rýchlu tretiu vlnu a odpoveď na otázku, či tu vláda... Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ako to prebiehalo medzi Sulíkom a Pellegrinim

Podľa Petra Pellegriniho (Hlas) je normálne, ak prezidentka vyzvala k ukončeniu hádok, pretože politici sa podľa neho majú vrátiť k tomu, čo je ich robota. Z pohľadu občana sa pýta, ako im hádky a pomaly bitky medzi politikmi zlepšia život? A sľúbil, že sa bude snažiť vnášať do diskusie viac kultúry.

Richard Sulík svoju snahu o vyššiu kultúru v politike predstavil hneď na konkrétnom príklade. „Môj príspevok k tej vyššej kultúre v politickej diskusii je, že som prestal komentovať Igora Matoviča,“ píše portál Ereport.

Pellegrini si politické debaty so Sulíkom pochvaľoval. V politickej diskusii uviedol, že aj keď sú z rozdielnych táborov, vždy sa vedia kultivovane a rozumne porozprávať.

Sulík tiež uprednostňuje politickú debatu s Pellegrinim, pred Matovičom a Ficom, pretože podľa neho sa ľahšie debatí, ak sa do politických diskusií nevnášajú osobné spory. "Keď začnete osobne urážať, osobne zhadzovať, vtedy to prekračuje hranicu. Toto dokáže veľmi dobre robiť Igor Matovič, ale aj Robert Fico," povedal podľa portálu Ereport.

Obrovská masová demonštrácia proti vládnym opatreniam vo Viedni. Vláda nasadila množstvo policajtov (VIDEO, FOTOGRAFIE)
Vo Viedni sa zišlo množstvo ľudí, aby demonštrovali za slobodu a proti šialeným vládnym koronovým opatreniam, informuje Wochenblick. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Matovič hovorí o jazýčkovej

Takéto poklonkovanie vraj prekážalo Igorovi Matovičovi, ktorý sa podľa portálu Ereport nechal počuť v rozhovore pre Aktuality. „Mnohí ľudia mi hovoria, že to je selanka a pomaly si tam dali jazýčkovú,“ povedal  financmajster.

Prevádzkovatelia v gastre zo zúfalstva vydávajú vlastné "Mikasoviny"
Stretávate sa s množstvom oznamov, vyhlášok a nariadení na dverách gastro prevádzok? Vyznáte sa v nich? Sú vôbec realizovateľné? Sociálne siete prichádzajú z času na čas s nápadom. Nechali sme sa inšpirovať. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Ivan Brožík