Obrovská masová demonštrácia proti vládnym opatreniam vo Viedni. Vláda nasadila množstvo policajtov (VIDEO, FOTOGRAFIE)
04 | 10 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Vo Viedni sa zišlo množstvo ľudí, aby demonštrovali za slobodu a proti šialeným vládnym koronovým opatreniam, informuje Wochenblick.



Obmedzovanie základných práv a slobôd

Obmedzovanie základných práv a slobôd v dôsledku pandémie koronavírusu trvá už viac ako 18 mesiacov. Sotva by si niekto z občanov dokázal ešte začiatkom minulého roka predstaviť, s čím všetkým príde vláda. Povinné testovanie na koronavírus, povinné rúška a neustále sa zvyšujúci tlak na "dobrovoľné" očkovanie sú len špičkou ľadovca.

 VIDEOtu

Nasadenie polície vo Viedni / Screenshot YouTube


Protivládna demonštrácia vo Viedni / Screenshot YouTube


Nasadenie polície vo Viedni / Screenshot YouTube

"Arzenál“ opatrení fanatických koronových politikov

Medzitým opatrenia tyrkysovo-zelenej vládnej koalície čoraz viac zasahujú do života ľudí. Zrušenie dávok zo Servisu trhu práce (AMS), ak človek neprijme zamestnanie, ktoré si vyžaduje očkovanie. 3-G-regulácie, aby ľudia vôbec mohli pracovať.

Okrem toho zrušenie bezplatných testov na koronavírus a tiež zastavenie  vyplácania mzdy pre neočkovaných v prípade karantény. To všetko je „arzenál“ fanatických koronových politikov, ktorý mali v zálohe a neváhali ho použiť na ľudí.

Vrchol cynizmu: Najprv ľudí privedú do depresie a k alkoholizmu, potom na tom ešte zarobia !
29 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Proti donucovaniu zo strany vlády

Demonštranti protestovali za slobodu proti donucovania zo strany vlády. Vo Viedni sa zišli ľudia z celého Rakúska. Bolo vidieť aj tirolské či štajerské vlajky. Prevolávali heslá na ochranu detí  pred tyrkysovo-zeleným vládnym šialenstvom. Medzi účastníkmi bolo aj veľa študentov, ktorí otvorene kritizujú kroky vlády, uzatvára Wochenblick.

Trikmi s číslami rakúska zdravotnícka agentúra AGES vyprodukovala "pandémiu neočkovaných" (Willi Huber)
Komentár Willi Huber (Report24) Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová