Hrnko sa tvrdo obul do Danka: „Kto vás platí, aby ste likvidovali SNS?“
04 | 10 | 2021 I Petra Demková

O slovo sa opäť prihlásil Anton Hrnko. Ten už nejaký čas nevie prísť na meno svojmu bývalému straníckemu kolegovi, Andrejovi Dankovi. Dnes Hrnko vyrukoval až priam so šokujúcou informáciou. Čo napísal?



Danko útočí na Pellegriniho

Hrnkovi sa nepáči, že Danko kritizuje Pellegriniho. „A. Danko sa pýta predsedu Hlasu P. Pellegriniho, aby vysvetlil, kto ho platí, aby likvidoval Smer a SNS. Osobne si myslím, že ak niekto chce kritizovať druhého, mal by si pozametať najskôr pred vlastným prahom,“ začína svoj príspevok na Facebooku bývalý člen SNS Anton Hrnko.

Pokračuje takto: „Preto, aby bol zachovaný vyvážený dialóg, pýtam sa ja A. Danka: Kto vás platí, aby ste likvidovali SNS?“
Dankove slaboduchosti

Anton Hrnko sa následne obul do lídra strany SNS v plnej sile. „Myslím si, že na rozdiel od P. Pellegriniho táto otázka nasmerovaná na predsedu SNS je pomerne relevantná. Okrem jeho neustálych útokov na relevantnú opozíciu a jeho túžby dostať sa na kandidátku Smeru totiž nepredkladá slovenskej verejnosti okrem samých slaboduchostí nič relevantného! Ale prednedávnom som sa dostal k informácii, ktorá ma doslova šokovala. Doslova povedané, keď som ju počul, skoro som spadol na zadok,“ píše bývalý člen SNS a dnes poradca Sme rodina.

Jeseň prinesie ďalšie zatýkania v blízkosti Fica aj Pellegriniho, tvrdí Juraj Draxler
Exminister školstva z Ficovej vlády, dnes aktivista Juraj Draxler v príspevku na sociálnej sieti sľubuje zaujímavú jeseň. Tá podľa neho prinesie ďalšie zatýkania v blízkosti Fica aj Pellegriniho, rýchlu tretiu vlnu a odpoveď na otázku, či tu vláda... Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Je Danko Maďar?

„Vždy som sa smial, keď A. Belousovová označovala A. Danka za Maďara. Veď predsa národnosť je vec výberu a nie nejakých predkov! Včera som však stretol môjho spolužiaka z gymnázia, ktorého som už roky nevidel a ktorému nemám prečo neveriť. Nikdy nemal politické ambície a neviem vôbec, akej bol alebo je politickej orientácie. A on mi povedal informáciu, po ktorej som skoro spadol zo stoličky. Vraj to bolo už dávno, keď sa A. Danko len začínal pohybovať po vyššej politickej scéne. Bol svedkom jedného predstavovania. Ktosi predstavoval A. Danka maďarskej veľvyslankyni a on nechcel veriť vlastným ušiam. Sväto-sväte mi tvrdil, že z Danka po predstavení vypadlo tvrdenie, ktoré sa mu zdalo úplne šialené. Vraj hneď po predstavení povedal: Ja som Maďar, len po maďarsky neviem,“ šokuje informáciami A. Hrnko.

Následne sa zdôveruje, že mu trvalo dlho, kým túto informáciu strávil. „Ale keď som si to spätne premietal, tak som mnohé veci, kde mi unikala súvislosť, dodatočne pochopil. Napr. keď som chcel po vzore Maďarov predložiť NR SR "lex Trianon", ktorý by z príležitosti stého výročia mierovej zmluvy predstavil slovenské stanovisko k tejto základnej zmluve, zabezpečujúcej našu existenciu v jestvujúcich hraniciach. Jeho zúrivá reakcia mi vtedy nešla do hlavy, teraz sa mi už zdá zrejmejšia,“ informuje bývalý člen SNS.
Požiada Danko o maďarské občianstvo?

„Nikdy by som nenapísal tento článok, keby ma mimoriadne neiritovali úplne hlúpe a osobnej integrity sa dotýkajúce útoky na P. Pelegriniho. Prečo je treba v dnešnej situácii útočiť na relevantnú postavu opozície z pozície strany, ktorá je na dne a ktorej predseda nevie ani len v náznakoch vypracovať relevantný program, víziu pre Slovensko, ktorá by mohla niekoho osloviť,“ kope ďalej do Danka Hrnko.

Na záver kladie už len otázku: „Ale teraz mnoho chápem. Zaujímalo by ma len, či požiada aj o maďarské občianstvo, keď už na 150. výročie založenia SNS nešiel sláviť do Martina, ale išiel si poobedovať so stúpencom svojej politiky P. Szijjartom.“

Fico pozýva Slovákov na protivládny „míting“. Tentokrát 17. októbra a do Banskej Bystrice
Smeráci pozývajú na ďalší „míting“, ktorý sa uskutoční v symbolický deň. Tak toto nevymyslíš, to je Fico... Niekoho by táto okrídlená veta napadla v súvislosti s konaním protivládneho mítingu strany Smer-SD, ktorý usporiadajú v deň, keď sa v celom... Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik