Televízna show Farma a šokujúci zásah zdravotníkov!
03 | 10 | 2021 I Denis Merva

Počas známej televíznej relácie, vysielanej na Markíze spadla z podstavca, museli zasahovať zdravotníci.


Reč je o obľúbenej relácií s názvom Farma. Ak ste predchádzajúce framárske duely považovali za menej záživné, tento krát sa bolo naozaj na čo pozerať! V súboji si svoje sily zmerali zručná lesbička Eva a nenápadná Mirka. Informovali topky.sk
Kto sa ocitol vo farmárskom dueli?

Za prvú duelantku bola zvolená Eva, aj keď sa do poslednej chvíle predpokladalo, že tento týždeň si to medzi sebou rozdajú muži. Príchod štyroch nových farmárov s tromi ženami všetky strategické kalkulácie zmenil. Hlasovanie teda dopadlo v neprospech šikovnej stolárky. Keďže si do duelu nemohla vziať žiadnu z nových súťažiacich. Najmenej pevný vzťah mala s Mirkou, ktorú následne zvolila za svoju súperku. Hoci by si človek pomyslel, že krehká blondínka bude ľahký súper, bojovala ako o život .Žiaľ, ani to jej však nepomohlo.
Ako sa to teda celé udialo?

Keď po dvoch disciplínach na plnej čiare Mirka prehrávala, šancu zmariť tento výsledok mala už len v poslednej disciplíne , kde sa preťahovali lanom stojac na pňoch. Mirka sa do toho teda naplno oprela a snažila sa z plných síl. Počas toho, ako sa snažila Evu poraziť, ťahala tak, že doslova zabudla na vlastnú stabilitu. Divákom aj farmárom sa v aréne naskytol mimoriadne drsný pohľad. Mirka totiž celou váhou zletela na zem, rovno na chrbát. Zranená farmárka bola už na prvý pohľad vo veľkých bolestiach, bolestivo vzdychala a ostala nehybne ležať.

Šokovaní farmármi s moderátorkou neváhali a keď videli, že je naozaj zle, okamžite zavolali zdravotníkov. Mirka sa sťažovala na to, že jej stŕpla časť tela. Práve vtedy zrejme všetci mysleli na najhoršie, keďže jej pád vyzeral skutočne katastrofálne. „Letela...Hrozný pohľad to bol. Vyzeralo to strašidelne. Aj ten zvuk, že to bola riadna rana," opisovala šokovaná Luna.

Farmárka Mirka
zdroj / farma.markiza.sk

Nakoniec všetko dobre dopadlo

Zdravotníkovi sa Mirku našťastie podarilo dostať na nohy po vlastných. Aj napriek tomu že to vyzeralo veľmi strašidelne. Mirka sa rozhodla po krátkej prestávke pokračovať a dať si v disciplíne aj posledné štvrté kolo, čo ostatní neskutočne obdivovali. Vyhrať posledné kolo duelu sa jej však už nepodarilo. Eva duel vyhrala 3:0 a Mirka tak musela Farmu opustiť. Hanbu si však rozhodne neurobila. Práve naopak. Všekým dokázala, že je ozajstná bojovníčka a nesmierne statočná. Klobúk dole!

Strhaná Plačková sa po dňoch strávených v CPZ ukázala! (VIDEO)
Zuzana Strausz Plačková sa po 4 dňoch strávených v CPZ vyjadrila na svojom instagrame. Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Denis Merva