Takáto priama reč tu býva zriedka - Flašík o "idiotovi" Sulíkovi
03 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Veľmi krátky status, pár výrazov. Niekedy autor naozaj nepotrebuje písať veľa na to, aby sa vyjadril. Tentoraz je to prípad Fedora Flašíka. "Ventiloval sa" na podpredsedovi vlády a ministrovi hospodárstva Richardovi Sulíkovi.


Prípad príšernej medzinárodnej hanby - neotvorená expozícia (ako jediná) Slovenskej republiky na Expo 2021 v Dubaji - stále rezonuje. Potvrdzuje to aj status Fedora Flašíka na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Fedor Flašík)

Nevie riadiť túto krajinu

"Tak Sulik tu chce riadiť tuto krajinu, pasuje sa za ekonomického a manažérskeho génia ? . SaS sa tvári , ze ma hordu odborníkov na všetko ?."
"A idiot..."

"A idiot nevie zabezpečiť včas ani otvorenie posrateho expa v emirátoch ?. To dokáže len idiot!!! Podľa ct24 sme bola jediná krajina ,ktorá to nestihla." Píše Fedor Flašík na sociálnej sieti.

(Pozn. red. HD. Richard Sulík je práve v tejto chvíli v Dubaji a v relácii TA3 avizoval, že "Od pondelka fungujeme". Jeho spoludiskutujúci Peter Pellegrini však hovorí o "lajdáctve a obrovskej blamáži".)

 

Danko: Slovenský Pat a Mat v Dubaji - hanba pred celým svetom
"V Dubaji slávnostne otvorili Expo 2021. Celý svet sa na tejto výstave prezentuje úspechmi a víziou budúcnosti. Je to otázka prestíže národov a štátov. My Slováci sme zase svetovou raritou. Jedine náš pavilón a prezentácia sú uzavreté. To musia... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Ivan Brožík