Starosta Parihuzoviec Stanko vykoľajil kontrolu RÚVZ v reštaurácii. Ako to skončilo?
03 | 10 | 2021 I Petra Demková

Starosta obce Parihuzovce zverejnil video zo svojej nedávnej návštevy reštaurácie v Snine. Kontrola RÚVZ vystresovala mladú čašníčku. Stanko vec chytil do vlastných rúk. Ako to skončilo? Áno, tušíte správne. A tam to nekončí, nasleduje trestné oznámenie.  



Na obede v Snine

Starosta obce Parihuzovce, malej obce na krajnom východe Slovenska je známy tým, že sa prieči nariadeniam hygieny, ktoré realizuje vláda. Tentokrát sa podujal poukázať na neplatné nariadenia ÚVZ, ktoré platia v prevádzkach. Opisuje, čo sa mu stalo pri návšteve reštaurácie.

„Bol som s kolegami na obed v jednej reštaurácii v Snine. Po čase prišla k nám mladučká čašnícka, že jej prišla kontrola z RUVZ (pravdepodobne Humenné), kontrolujú u zákazníkov covid pasy. Prosila nás, čo sme neočkovaní, aby sme sa nehnevali, že nám pripraví stoly na terase. To sme samozrejme odmietli. Nebol som na ňu zlý, dievčatko sa bálo. Tak som išiel za kontrolou...“ opisuje Stanko.

Poslanec Heredoš: "Rodičia, na Mikasovom úrade sa rúška nenosia! Vedeli ste?!" (VIDEO)
Konečne! Vydýchli si odporcovia a rodičia detí, ktorí bojovali za to, aby ich žiaci nemuseli nosiť na školách. Dobrá a najmä rozumná vec sa podarilo a deti od zajtra nemusia mať v triede na tvári rúško. Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Nič nehovor!

Pokračuje tým, čo sa udialo potom. „Hláška od jednej kontrolórky druhej „Nehovor, nehovor nič“ hovorí za všetko. Vedia, že konajú trestnú činnosť! Po mojom odchode mi jeden svedok povedal, že som kontrolu riadne vykoľajil a už ich nič nezaujímalo iba či je dostatok mydla na toaletách. A kontrola hneď skončila. A nenechali vraj kontrolovanej prevádzke ani žiaden protokol o kontrole,“ opisuje starosta obce.

Doplnil aj záver. „Neskôr som sa dozvedel, že policajt, ktorého spomínam pred koncom videa, im robil bodyguarda... Trestné oznámenie už mám rozpísané... Ľudia, nesmiete sa báť, svoje práva si musíte obhájiť sami! Politici to za vás neurobia!“ odkazuje Ján Stanko.

Na videu, ktoré starosta na sociálnej sieti priložil k svojmu príspevku je vidieť Stanka ako pristupuje k dvom kontrolórkam v respirátoroch v reštaurácii a stavia ich do pozoru. Pýta sa ich, prečo pýtajú zdravotnú dokumentáciu od ľudí a či majú právo pýtať sa na ich zdravotný stav. V závere videa úradníčkam Stanko oznamuje, že na ne pôjde trestné oznámenie.

Advokát Ivor: Čekan, absolvent Rockeffelerovej univerzity sa tu zázračne objavil v roku 2020
Advokát Ivor je presvedčený, na základe odborných článkov, že pri PCR testoch ide o obrovský podvod. Už aj americká obdoba nášho ŠÚKL priznala, že tieto testy nedokážu rozoznať Covid od chrípky. A akú rolu v tom celom zohráva Pavol Čekan?... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Petra Demková