Blaha: SME a ich dvorný komentátor Peter Schutz, známy ako majster krabicového vína
03 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

"V denníku SME sa definitívne zbláznili. Ich dvorný komentátor Peter Schutz, známy tiež ako majster krabicového vína, to zase prehnal s krabicami." Cituje na sociálnej sieti poslanec Ľuboš Blaha z článku Ďatľa, ktorý sme na webe HD už zverejnili pod titulkom "Peter Schutz zo SME je extrémista." Na komentár sa pozerá z viacerých uhlov slovenskej politiky a médií, samonazývajúcich sa mienkotvorné.


"...Ak Robert Fico a strana Smer žiadajú referendum o predčasných voľbách, tak to je "protištátny čin" a "antisystémová nehoráznosť". No výborne, tak už konečne chápem, prečo nás furt majú za extrémistov. Chceme totiž demokraciu a tým páchame protištátnu činnosť. Úplne ako v starej dobrej Saudskej Arábii." Píše na svojom statuse poslanec opozičného SMERu Ľuboš Blaha.

Štubniak tiež reaguje na polhodinový plytký prejav zlej herečky
Asi nikoho neprekvapí, že autorom prejavu pani prezidentky je pán, ktorý si svoje pero ostril niekedy v osemdesiatych rokoch. V súčasnosti je to pero už asi vypísané a unavené, lebo prejav celý bol taký, ako strava v našich nemocniciach. Síce... Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Eka Balašková


Reprofoto status FB (@Ľuboš Blaha)

Suverenita iba pre samovybraných

"Tam by nás tuná Petrík ešte aj nechal ukameňovať, že pfuj, čo si to dovoľujeme požadovať suverenitu ľudu. Suverenitu smie mať predsa iba americká ambasáda a jej verné liberálne médiá." Píše Ľuboš Blaha a v ďalšom texte svoje postrehy z komentára Petra Schutza (SME) rozvíja podrobnejšie.
To nie je všetko

"Denník SME dokonca píše, že aj zvolávanie protestov je od Smeru vysoko neštandardné, rozoštvávajúce a vlastne nedemokratické. Ja len, že vo Francúzsku vidíme protesty na týždennej báze, ale to neriešme, to sú vlastne "vysoko neštandardní" nepriatelia demokracie. To isté Taliani, to isté Nemci. No fuj."

" A keď tu pred troma rokmi pavián Stanke s Kiskovou podržtaškou Šeligom vyhukovali na námestiach konšpiračné teórie o talianskej mafii, tak to bol vlastne protištátny čin. Perfektné, Peter, málokto sa dokáže jedným článkom tak historicky znemožniť. To dokázal len Pekárov císař. A ty. Denník SME je čoraz zábavnejši, tlieskame."
Nehoráznosti v Ústave SR

"Ja len, že v ústave sú také "nehoráznosti", ako je právo na zhromažďovanie, zaradené do sekcie o základných ľudských právach, ale čo tam po ľudských právach, celá ústava je predsa len nejaký Ficov švindeľ, že, Peťuldo. V ústave by mala byť naopak potvrdená vedúca úloha OĽaNO, zákaz demonštrácií, zákaz volieb a ešte aj ten nezaočkovaný "dobytok" zavrieť do "bitúnkov", nech tie "svine kvičia bolesťou".

"Takto si demokraciu predstavuje tuná Obergruppenführer, pardon, komentátor denníka SME. Perfektné." Konštatuje Blaha.

Starosta Parihuzoviec Stanko vykoľajil kontrolu RÚVZ v reštaurácii. Ako to skončilo?
Starosta obce Parihuzovce zverejnil video zo svojej nedávnej návštevy reštaurácie v Snine. Kontrola RÚVZ vystresovala mladú čašníčku. Stanko vec chytil do vlastných rúk. Ako to skončilo? Áno, tušíte správne. A tam to nekončí, nasleduje trestné... Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Petra Demková

Oponent je pre kaviarenských liberálov extrémista

"A keď si Robert Fico dovoľuje takú obludnosť, že si neodhalí pliecko a nepichne slávnostne ihlu od Pfizeru so širokým úsmevom a transparentom "Vakcína je spása", tak je vraj extrémista. To je ďalšia perla Petra Schutza."

"No chápete, chcieť dnes slobodu a dobrovoľnosť, to je vraj "extrémizmus". Chcieť priamu demokraciu, je protištátna činnosť. Chcieť verejné zhromaždenia je diverzná činnosť."
Do dobytčákov s nami!

"Do dobytčákov s nami. Sme ohrozením slobody a demokracie. Čaputová opozíciu nemá čo prijímať v paláci, denník SME by nás rovno pozatváral ako extrémistov. A hneď potom by Petrík napísal ďalší oduševnený článok o tom, ako škaredo sa Lukašenko správa k bieloruskej opozícii, keď jej bráni protestovať. Hej, hej, to je tak, keď ti šedú kôru zaplaví čúčo z krabice... A potom, že im hovoríme liberálni fašisti."
Čisté šialenstvo

"Pozdravujem vás z Prahy, priatelia, hovoril som práve jednému z najvplyvnejších českých filozofov Marekovi Hrubcovi o situácii na Slovensku a spoločne sa chytáme za hlavy. Čisté šialenstvo. ...Neberme liberálnu kaviareň vážne, oni sa už prepadli do takej intelektuálnej žumpy, že sa na nich smeje celá stredná Európa. Vyzýva zo statusu na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

Pročko vyplakáva: Má pocit, že hlupák nie je (VIDEO)
Pročka vytočilo, že Mazurek na Facebooku zverejnil zostrih vystúpenia v pléne NRSR, kde Pročko pôsobil ako psychiatrický pacient. Z toho, že vyzeral ako hlupák obvinil, opäť v pléne Národnej rady, Milana Mazureka. Ten nelenil a zverejnil ďalší... Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Petra Demková