Andrej Danko: OĽaNO káže o slušnosti a nenávisti
03 | 10 | 2021 I Ján Papuga
Andrej Danko, predseda mimoparlamentnej Slovenskej národnej strany (SNS), na svojom facebookovom profile píše o stretnutí ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského (OĽaNO) s ľuďmi v Piešťanoch. Skončilo sa hádzaním vajíčok.

Danko vraví o výstrahe. Ľudia cítia obrovský tlak a šikanu, ktorý sa do volieb bude stupňovať, podľa predsedu SNS a expredsedu Národnej rady Slovenskej republiky: „Koalícia si ide svoje. Bankám odpúšťajú osobitný odvod a ľuďom rastú ceny energií, potravín. Rušia nemocnice a míňajú miliardy, nikto nevie kde.“ Takéto negatívne informácie stupňujú médiá..

Matovič zaviedol hrubý slovník

„Zrazu sa poslankyne OĽaNO postavia pred kamery a kričia, že to (pozn. redaktora: negativitu, hrubosť a nenávisť) treba zastaviť. Započúvali sa tieto ženy vôbec do prejavov Matoviča? Vedeli za koho kandidujú? On zaviedol do politiky hrubý slovník. Keby nebol on, ani tie nešťastnice by neboli poslankyňami. Ich žiadosť je pre ľudí veci znalých viac ako komická a neúprimná. Pani Pleštinská, Kozelová a ďalšie, vy nesiete svojou neznalosťou a posluhovaním zodpovednosť za stav spoločnosti. Od vás a vašej strany prišla do parlamentu neslušnosť,“ upozorňuje na neúprimné vystúpenie predstaviteliek OĽaNO.

Rozzúrený dav hádzal po Lengvarskom vajíčka (VIDEO)
Téma vakcinácie je aj na Slovensku mimoriadne citlivá. Aká až, to mal možnosť na vlastnej koži pocítiť i minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský, ktorý v Piešťanoch po diskusii o nej zažil niečo, čo vo svojom živote zrejme ešte... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


Danko považuje takýto stav za deštrukciu štátu a nevidí blízky koniec toho, čo sa deje. Slovensko je podľa neho na gréckej ceste, čo konštatuje EÚ aj iní odborníci. „Peklo“ sa neskončí, kým táto koalícia nepochopí a neodhlasuje predčasné voľby.

Likvidujete Slovensko

„Ste súčasťou likvidácie Slovenska pani poslankyne z OĽaNO a plakať potom bude neskoro. Ľudia to už nezvládajú a klamstiev majú dosť. Krvavé oči nestačia. Spoločnosť potrebuje riešenia a áno máte pravdu, už nie nenávisť. Tak ju práve vy v OĽaNO zastavte,“ ukončil Danko.

Vládna koalícia vyštudovala vysokú papalášsku v zrýchlenom konaní
Ak mala predchádzajúca vláda „papalášske“ maniere, tak nová vláda už ju dávno predbehla. Ale v oveľa väčšom štýle. Ako sa hovorí, čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. To, čo sa „Ficovci“ učili 12 rokov, sa vláda Igora Matoviča naučila za... Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | Petra Demková