Alojz Hlina: "Ficova sila spočíva v Matovičovej slabosti, on reinkarnoval Fica"
03 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

"Krajina, kde Plačková je jedna z najvplyvnejších persón na sociálnych sieťach. Ćestné slovo, nevedel som, kto to je. Len keď sa manželka s dcérami niekedy dávno smiali nad jej Instagramom, som to meno zachytil. V tejto krajine, po jej zadržaní, počet jej followerov ešte stúpol." Citát Alojz Hlina. Bývalý predseda KDH pokračuje v analýze situácie na Slovensku.


"Krajina, kde úvodné slovo na Konzervatívnom summite dostane etalón počestnosti a mravnosti, B. Kollár. V tejto krajine, po tomto faile, sa za to "konzervatívci" neospravedlnili, ale ešte to obhajovali." Pokračuje Alojz Hlina v statuse na sociálnej sieti.


Hlina: "Tak ako to vlastne je? Bojujeme proti mafii, alebo za ňu?"
Bývalý líder KDH Alojz Hlina, ktorý sa dnes prezentuje ako podnikateľ v gastronómii, občiansky aktivista a politik na sociálnej sieti upozornil na DPH v gastrosektore. Kritizuje súčasnú vládu a varuje, že ak táto vláda túto daň nezníži, tak sa... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Diana Zaťková


Reprofoto FB (@Alojz Hlina)

Nečudujte sa tu

"Tak v takejto krajine sa nečudujte, že trojnásobný premiér, po tom všetkom, čo o jeho pôsobení vieme, vstal z politického hrobu." Píše Hlina.



Znovuzrodený

"Pamätáte na ten film s Di Capriom Revenant - Znovuzrodený? Po útoku medveďa ho zraneného nechali vo vykopanom hrobe a mysleli si, že to neprežije. Vyliezol z toho hrobu, prežil. Hnala ho pomsta. Róbert Fico sa vrátil." Pokračuje vo filovom obraze Alojz Hlina.



Vzkriesil ho Matovič

"Nevzkriesili ho novinári, ako to tvrdí Matovič. Vzkriesili ho Matovič a jemu podobní. Ficova sila je v Matovičovej slabosti."


"Poznáte to: Starý kráľ odišiel, nech žije nový kráľ."



Nový kráľ nemôže byť kráľ

"Len problém je, že starého kráľa neporazil nový kráľ, ale niekto, u koho sme veľmi rýchlo zistili, že nemôže byť kráľ. Preto sa vracia starý kráľ, cíti obrovskú šancu na návrat. Pokiaľ nenájdeme nového kráľa, je dosť možné, že sa vráti.
Obzvlášť v krajine, kde je Plačková celebrita a Boris Kollár konzervatívec." Končí svoju úvahu na sociálnej sieti Alojz Hlina.


(Medzititulky red. HD.)

Alojz Hlina nenechal nitku suchú na Matovičovi za jeho včerajšiu lotériu
Exposlanec a expredseda KDH Alojz Hlina si tradične neodpustil skritizovať na Facebooku Matoviča za bizarnú očkovaciu lotériu. Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik