Z reťaze utrhnutá Britney Spears sa otŕča všade holá!
02 | 10 | 2021 I Denis Merva

Po 13-tich rokoch je americká speváčka Britney Spears konečne na slobode! Jej otec Jamie (69) už nie je jej opatrovníkom. Tento míľnik v jej živote musí byť samozrejme poriadne oslávený. Na instagrame sa 39-ročná speváčka opäť predviedla, fotí sa svojim veľmi zvláštnym spôsobom a to všade "bez"! Informoval nemecký portál bild.de


Britney zverejnila niekoľko nahých momentiek z dovolenky so svojim snúbencom Samom Asgharim (27). Pózuje pred vaňou a nič si neoblečie, okrem niekoľko strategicky rozmiestnených kvetinových emodži.

Zdroj: Instagram/@britneyspears


„Hranie v Pacifiku nikdy nikomu neublížilo !!!!“ okomentovala Spears svoje odhaľujúce fotografie. Jej snúbenec Sam zverejnil na svojom instagramovom účte krátke video ukážky z plavby loďou po krištáľovo modrej vode. Jeho komentár: „Čas na oslavu, Britney Spears."

Tiež zdieľa fotografie, ktoré ukazujú, že je na odľahlej pláži polonahá. Stojí v teplom piesku a vo vode. Okrem žiarivo červených bikín na spodnej časti tela, hore nič nenosí, odhalené prsia si zakrýva rukami.

Zdroj Instagram/@britneyspears


„Pred pojednávaním absolvovala niekoľko hĺbkových rozhovorov so svojim právnym zástupcom a dôverovala, že túto prácu urobí a on to urobil.“ Keď si americká speváčka vypočula rozsudok, údajne sa rozplakala. Úplne zdrvená svojimi emóciami a bremenom, ktoré z nej teraz padá.

"Britney si už dlho myslela, že sa nikdy nedočká dňa, aby by sa otcova panovačná kontrola nad každým aspektom jej života skončila, ale nakoniec sa to stalo," vysvetlil nemenovaný zdroj z prostredia popovej hviezdy.

Súd otcovi speváčky Britney Spearsovej odobral opatrovníctvo nad dcérou
Súd v Los Angeles v stredu Jamiemu Spearsovi, otcovi speváčky Britney Spearsovej, odobral opatrovníctvo nad jeho dcérou. Informovala o tom agentúra AFP. Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR