Marian Greksa: "Toto je jedna vyj..ná ku..reň!"
02 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Škoda, že sa citát nedá zverejniť celý. Veľká škoda. Marian Greksa totiž dáva do pozornosti inými slovami "úspechy" našej vlády upratovačov, čističov a rozväzovačov rúk. Vlády svätuškárov, potratárov a najrôznejších "salarabandov".


Už dávno sa nám nedostal do rúk tak štipľavý status na sociálnej sieti, ako tentoraz v prípade jeho autora Mariana Greksu. Hoci aj autor spracovania tohto "výkriku" do podoby redakčného článku potvrdzuje, že tie isté slová si vypočul v týchto dňoch na jednom vidieckom námestí. Na tú istú adresu smerované.

Reprofoto FB (@Marian Greksa)

Toto je jedna vyj..aná kur...reň

Marian Greksa si naozaj slovník nevyberá. Ale niet sa čo diviť. Podľa neho: "V Česku môže byť pacient s rakovinou pľúc liečený až deviatimi štandardne hradenými liekmi."

"U nás dvoma(!).."

 
Sme úplným výsmechom Európy

"Za rok 2020 pribudol (u nás) iba jeden onkologický liek, v Rumunsku 11(!) nových hradených, v Česku ďalších 8...Ročne nám umrie asi 3000 pacientov s touto rakovinou...!"

"Vláda SR ide minúť v najbližšie roky cez 2 MILIARDY (!) eur na nákup zbraní...." Píše Marian Greksa na sociálnej sieti a nechápe. V tom nie je jediný.

(Medzititulky red. HD.)

Čo ešte vymyslí na nás táto tupá neschopná vláda, plná amatérov a hochštaplerov? Pýta sa Marián Greksa
Mnohí Slováci sa napriek upozorneniam politikov rozutekali počas prvých letných týždňov do zahraničia. Prirodzene, viacerí naši politici vodu kázali a víno pili, pretože tí si pobyty pri mori užívali tiež. Tí, ktorí išli autom a prechádzali cez... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik