Je tu október a vláda si zrazu spomenula, že tu žijú seniori, Heger si s nimi zatancoval
02 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Dalo sa to čakať. Statusy koaličných politikov, poslancov a dokonca aj predsedu vlády sa začínajú plniť slovami o našich senioroch. je totiž treba a na znak toho, ako si ich ctíme, vážime a ceníme, si s nimi treba aj zatancovať a hlavne sa tým pochváliť.


"STARNUTIE MUSÍ BYŤ DÔSTOJNÉ" Konštatuje na sociálnej sieti predseda vlády Eduard Heger.

Reprofoto FB (@Eduard Heger - predseda vlády SR)

Premiérovi "záleží na dôstojnom starnutí"

"Október je známy ako mesiac úcty k starším, no ja som presvedčený, že úcta vám prináleží počas celého roka. Mne osobne veľmi záleží na tom, aby vaše starnutie bolo dôstojné a nemuseli ste prekonávať toľko systémových nedostatkov. " Píše predseda vlády na svojom oficiálnom konte na sociálnej sieti.
A zas sľub

"Budem robiť všetko preto, aby kultúra úcty na Slovensku rástla a dostávali ste tú najlepšiu starostlivosť.
Včera som mal príležitosť osláviť Medzinárodný deň starších osôb so seniorkami a seniormi z celého Slovenska. Ďakujem za váš životný entuziazmus a elán, ktoré ste ani náhodou neskrývali, a dokonca ste ma vtiahli do spoločného tanca." Píše na sociálnej sieti Eduard Heger - predseda vlády SR.

(Medzititulky red. HD.)

Šátek: V dvojici Heger - Žilinka niekto "zavádza" a Žilinka to zjavne nie je
Slovenčina má v mediálnom priestore zvláštne slová. Napríklad "ustáť", "pochybiť", "zavádzať". Po slovensky odolať, urobiť zle, klamať. Takže ak preložíme slovo "zavádzať" v prípade vyjadrenie predsedu vlády o tom, že Matovičova komisia prijala 17... Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Ivan Brožík