Zagorová pred kolapsom prestala komunikovať!
01 | 10 | 2021 I Denis Merva

Zásah polície a rýchly prevoz do nemocnice na Karlovom námestí šokoval nič netušiacich fanúšikov! Údajne priatelia deväťnásobnej Zlatej Slávice vedeli už skôr, že na tom speváčka zdravotne nie je dobre. Informoval blesk.cz



Vyjadrenie rodiny

Podľa rodinného priateľa to išlo s Hankou v poslednej dobe z kopca. "Začalo ju zrádzať nielen fyzické zdravie. Oveľa horší bol jej psychický stav, kedy sa uzavrela pred svetom a prestala dvíhať telefón priateľom. Bolo čím ďalej ťažšie sa jej dovolať, " zveril denníku Aha! muž blízky speváčkinej rodine. Podľa neho veľkú úlohu zohráva aj fakt, že kvôli postcovidovému syndrómu musela Zagorová na čas opustiť svoju milovanú profesiu a zrušiť koncertné turné.
Kamarát Zagorovej prezradil

"Hrozne sa tešila na to, až sa zase postaví pred svojich fanúšikov a zaspieva si. Často hovorila o tom, že už tá pauza bola dlhá, " prezradil rodinný známy.

"Lenže potom sama chytila covid a zhoršovali sa jej problémy s dýchaním. Skúšala rôzne dychové cvičenia, ale ako dlho nespievala, tak to skrátka nešlo. A to ju veľa zlomilo, " dodal kamarát Zagorovej.
Dlhodobý zdravotný problém

Zagorová roky bojuje s paroxyzmálnou nočnou hemoglobinúriou čiže stratou červených krviniek. Pred rokom prekonala veľmi ťažký covid. Ten jej takto vážne ochorenie ešte viac zhoršil. "Našťastie je Hanka hospitalizovaná tam, kde sa o jej krvinky starajú roky,"  zveril Margita, ktorý zrušil svoje koncerty na Slovensku. Hneď po kolapse priletel do Prahy a denne svoju milovanú ženu navštevuje v nemocnici. "Teraz dostane novú krv a snáď mi ju budúci týždeň pustia domov," želá si Margita.
Prečo bola na mieste polícia?

Speváčke sa nemohol v utorok večer dovolať dokonca ani jej muž Štefan Margita (75), ktorý bol v tom čase v Košiciach. Zalarmoval preto okamžite svoju neter v Prahe, aby sa vydala do ich bytu. "So susedmi búchali na dvere a kričali. Keď sa nikto neozýval, zavolali políciu, ktorá nechala byt otvoriť. Keď vošli dnu, našli Hanku v spálni ležať na zemi. Našťastie bola pri vedomí, " opisuje s hrôzou v hlase Margita. Polícia okamžite zavolala záchranku. Tá speváčku ešte pred polnocou odviezla do pražskej Všeobecnej fakultnej nemocnice na Karlovom námestí v Prahe.

Súd otcovi speváčky Britney Spearsovej odobral opatrovníctvo nad dcérou
Súd v Los Angeles v stredu Jamiemu Spearsovi, otcovi speváčky Britney Spearsovej, odobral opatrovníctvo nad jeho dcérou. Informovala o tom agentúra AFP. Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR