Uhrík o "konci Mikasovho pokrytectva"
01 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

"Uspeli sme! Žiaci sa konečne nebudú musieť učiť v rúškach. Po natočení škandalózneho videa, ako ani úradníci priamo na Mikasovom úrade nenosia rúška včera náhle oznámili, že povinné rúška pre žiakov sa rušia." (Citát Milan Uhrík)


"Išlo o jedno z najnezmyselnejších obmedzení." Pripomína europoslanec Milan Uhrík na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Milan Uhrík)

V triede áno, v jedálni a  na chodbe nie?

"Deti, pre ktoré koronavírus nepredstavuje vážnu hrozbu, museli tráviť spoločne celé mesiace v rúškach , ktoré si cez prestávky aj tak dávali dole. V okolitých štátoch sa deti učia bez rúšok už dávno." Píše Milan Uhrík

 
Pokrytci priamo na Mikasovom úrade

"Okrem toho išlo o obrovské pokrytectvo. Kým deti museli tráviť celé dni v rúškach, samotní Mikasovi úradníci ich nenosili!" Prízvukuje Milan Uhrík.

"Nie, nosenie rúška nie je normálne a nemá byť "nový štandard". Nosenie rúška má byť mimoriadne a vždy dobrovoľné - v čase skutočnej choroby či pandémie."
Poďakovanie

"Ďakujeme všetkým rodičom, aktivistom aj právnikom, ktorí svojim konaním pomohli vytvoriť verejný tlak na zrušenie tohto nezmyselného opatrenia."

"Aj tento úspech ukazuje, že kultivovaný a razantný odpor proti nezmyselným nariadeniam má zmysel. A skôr či neskôr povedie k úspechu." Avizuje Milan Uhrík.

(Medzititulky red. HD.)

Čo nie je zákonom zakázané, nesmie byť blokované! Hovorí jasne Milan Uhrík
Niektorými médiami pred časom preskočila informácia, že doktorovi Igorovi Bukovskému zablokoval YouTube kanál, na ktorom propagoval zdravú výživu namiesto vakcín. Táto informácia ale mnohých pobúrila. Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik