Mesík má dobré správy pre vládne médiá šíriace "pravdu a lásku"
01 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Situácia okolo očkovania na COVID-19 u nás stále viac pripomína Kocúrkovo. Vláda chce nahnať čo najviac ľudí na experimentálne vakcíny aj za cenu doslova rozdávania peňazí. A farmaceutické firmy, ktoré berú len obrovské zisky, si mädlia ruky.


Vláda chce rozdávať peniaze pre zaočkovaných, ale aj na propagáciu očkovania, akoby ich mala toľko, že nevie čo s nimi. Človeku sa chce až spýtať, či by takto doslova rozhadzovali i vtedy keby išlo o ich vlastné. Z cudzieho ale krv netečie. Zaujímavý pohľad na to ponúka v statuse vyštudovaný lekár Juraj Mesík, ktorý je odporcom očkovanie experimentálnymi vakcínami a zástancom Ivermectinu, lieku, ktorý, ako sa ukazuje, najlepšie zaberá na počiatočnú fázu koronavírusu.
Troška korupčného by mohla kvapnúť aj plebsu čo sa podriadil nátlaku

„Dobré správy pre vládne médiá šíriace pravdu a lásku. Že nezaberú nevadí - hlavne že kontrahovaní propagandisti a „strážcovia demokracie“ dostanú za verné služby vláde svoje groše,“ konštatuje hneď v úvode statusu Mesík. „Ministerstvo zdravotníctva onedlho spustí masívnu očkovaciu kampaň – bilbordy, televízne spoty, sľubuje minister Lengvarský. Priznáva, že odporcov očkovania na vakcínu nepresvedčia, masívny nárast očkovania neočakáva,“ konštatuje sa v našej tlači.



„Troška korupčného by mohla kvapnúť aj plebsu čo sa podriadil nátlaku. Z K-tlače: „Motiváciou k očkovaniu by podľa Lengvarského bola aj možnosť bonusu v podobe priamej finančnej platby. Takýto bonus by však bol krátkodobý, a ak sa by vláda na toto odhodlala, museli by peniaze vyplatiť aj tým, ktorí sa dali zaočkovať už skôr“,“ končí Juraj Mesík svoj status krátkou poznámkou.

Slováci, nebojte sa, ale chráňte sa - nikto iný to za vás neurobí, odkazuje Mesík
Vo svete sa experimentálnymi vakcínami očkuje približne deväť mesiacov. Za ten čas sa už dá čo-to bilancovať. Isté je, že to, čo nám naši „odborníci“ a niektorí politici sľubovali a sľubujú, má od pravdy veru poriadne... Čítať ďalej
23 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik