Matovič o daňových únikoch alebo vrah na rohu ulice o morálce káže
01 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

 Matovič, ktorý podľa polície krátil dane, v Budapešti vyhlásil: "Boj proti daňovým únikom je kľúčový!" V jeho prípade to znie akoby parafrázoval svoj nedávny výstup v parlamente, keď si tento výrok, zo známej pesničky Karla Kryla z kratochvíle prichystal na Fica.


Matovičova minulosť je v silnom kontraste s jeho súčasnosťou. A podľa portálu Ereport mimoriadne zvláštne vyznievajú aj jeho slová po stretnutí ministrov financií krajín V4 v Budapešti, po ktorom odkázal: "Boj proti daňovým únikom považujem za kľúčový.”

Stretnutie sa ukončilo podpisom spoločnej deklarácie všetkých ministrov financií V4, ktorou potvrdili spoluprácu v oblastiach ekonomiky a hospodárstva. "Matovič je presvedčený, že západné krajiny k nám môžu vzhliadať a podľa neho aj krízu sme spoločne s našimi bratskými krajinami prežili a prežívame ju lepšie," píše portál Ereport.

Prípad denníka SME: Keď konšpirátor kričí, chyťte konšpirátora!
Hlavný denník je vďaka svojim čitateľom najrýchlejšie rastúcim internetovým médiom na Slovensku. Aj preto sa na nás denník SME rozhodol neférovo zaútočiť, no na konci dňa ostal na posmech. Tak to vždy dopadne, keď konšpirátor kročí, chyťte... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Aneta Leitmanová

2017 - Polícia informovala, že Igor Matovič spôsobil štátu škodu vo výške viac ako pol milióna eur

Vyhlásenie, že boj s korupciou považuje za kľúčový je dosť kontraproduktívne. Prečo? Portál Ereport pripomína november v roku 2017. Vtedy polícia podľa portálu Ereport informovala o tom, že Igor Matovič (OĽANO) spôsobil štátu škodu vo výške viac ako pol milióna eur tým, že pri predaji svojej firmy regionPress krátil dane. "Predmetom vyšetrovania bolo úmyselné nezahrnutie príjmu z predaja podniku do daňového priznania k dani z príjmu fyzickej osoby, čím malo dôjsť k účelovému skráteniu dane z príjmu fyzických osôb za obdobie roka 2008 v celkovej výške najmenej 645 254,16 eur," pripomína ďalej portál Ereport slová vtedajšieho hovorcu Prezídia policajného zboru Martina Wäldla.

"Matovičovým právnym zástupcom bol v tej dobe Daniel Lipšic," píše portál Pravda v článku z roku 2017.

Minulosť a súčasnosť. Čierne a biele. Áno, nie. Dajú sa vôbec vymyslieť aspoň podobné situácie, aké prináša sám život? Napríklad, ako je aj táto?

MUDr. Bukovský sa opäť ozval. Prepukla cenzúra, toto budeme robiť odteraz!
"Prepukla cenzúra, úplne naplno," hovorí v úvode videa MUDr. Igor Bukovský. Najnovšie sa venuje zrušeniu svojho kanála na YouTube. Zrušenie prirovnáva k vtrhnutiu politikov v zablatených čižmách do ambulancií, ba aj na operačnú sálu, aby začali... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová