Grendel a jeho papalášske maniere. S limuzínou a majákmi viezol synáčika na vyšetrenie
01 | 10 | 2021 I Petra Demková

Súčasná vláda sa nevie zriecť papalášskych manierov. Zoznam členov vlády a koalície ktorí boli prichytení pri zneužívaní výdobytkov plynúcich zo svojej funkcie rastie. Najnovšie sa predviedol Grendel. Pozorný občan ho videl ako si to šinie s majákmi po diaľnici až do Piešťan. Koho a kam viezol?


Vyvážanie mileniek, parkovanie na miestach pre invalidov, návštevy reštaurácií a krčiem cez lockdown, napchávanie sa v parlamentnom bufete v čase keď je všetko zatvorené, návštevy ubytovacích zariadení mimo svoj okres v locdowne, to všetko sme už počas tohto volebného obdobia videli. Páchatelia? Členovia vlády a poslanci koalície. Tí, ktorí sem prišli priniesť poriadok, zatočiť s korupciou a priniesť novú kultúru.

Pamätáte si, ako predstavitelia vtedajšej opozície prskali keď zistili, že syn Štefana Harabina sa odviezol na služobnom aute svojho otca? A myslíte si, že prskali preto, že oni by také niečo nikdy nerobili?

Ďateľ predpovedá: Keď začne hovoriť Košč, Lipšic bude mať čo robiť
Daniel Lipšic sa stáva doslova toxickou osobou. Šéfa špeciálnej prokuratúry ale tvrdošijne podporujú najmä koaliční politici, ktorí nechcú vidieť to, čo sa s ním ťahá z minulosti ani to, čo ako osoba stvára v súčasnosti. Aj za ich podpory sa šéf... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


Na facebookovom profile s názvom Marián Baumax sa objavili zaujímavé informácie a fotografie. Autor príspevku bol svedkom toho, ako Gábor Grendel zneužil výdobytky, ktoré mu vyplývajú z funkcie. Marián všetko čo tvrdí podložil aj fotografiami.

Grendel v čakárni
G. Grendel v nemocnici. Autor fotografie: FB profil Marian Baumax


Auto píše toto: „Gáborko Grendel a jeho zneužívanie vládneho bavoráku? Šinul si to po diaľnici na majáčikoch až do Piešťan. Ako to viem? No stretli sme sa náhodne pred ambulanciou. A to nie je všetko.

On si tam vládnym bavorákom viezol svojho synčeka aj s ochrankou. Aby ho mohli vyšetriť. Tie naše verejné financie sú naozaj veľmi rozumne zneužité,“ neodpustil si autor poznámku na záver.

Na priložených fotografiách je vidieť G. Grendela ako sedí v čakárni, aj ako „luxusne“ parkuje pred nemocnicou v strede chodníka. Ťažko povedať, či by okolo jeho limuzíny mohla vôbec prejsť mamička s kočíkom. Proste, ako sa hovorí – „na frajera“, „ja som Grendel, kto je viac“.

Podľa Daniša exprezident Kiska označuje za "mafiánsky štát" systém, ktorého bol oficiálne hlavou
"Andrej Kiska vstupuje do ďalšej kampane. Tentokrát ako spisovateľ. A opakuje pri tom staré chyby." Znie titulok redakčného komentára Dag Daniša. Z neho sa čitateľ dozvie, že Kiska je okrem iného aj priveľmi zábudlivý, no nielen to. Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Ivan Brožík