Blaha drží Žilinkovi palce. Nevzdávajte sa!
01 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Nevzdávajte to, pán generálny prokurátor. Za spravodlivosť! Ako píše na sociálnej sieti poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, už druhý deň v parlamente bojujú proti útokom koaličných pročkov na Maroša Žilinku.


Kráľovi statusov na sociálnych sieťach Blahovi dnes v parlamente došli slová. Mohol len krútiť hlavou nad správaním poslanca za SaS Miroslava Žiaka. "Zastal som sa generálneho prokurátora a poslanec Žiak začal hyenisticky zneužívať smrť môjho milovaného otca... až kým ho sála nevypískala. Nemám slov. Úplné dno," opisuje Blaha dianie v parlamente.



Koalícia stráca zábrany



Podľa smeráka koalícia stráca akékoľvek zábrany no opozíciu nezastavia. "Ja som dnes položil generálnemu prokurátorovi konkrétne otázky. Ako potrestá prokurátora Kysela za to, že v rozpore so zákonom strčil do väzby Vladimíra Pčolinského?"




Kysel je podľa Blahu zjavný sadista, ktorý takto isto strčil do väzby aj Milana Lučanského. "Ako to, že zločiny takýchto gestapákov nemajú následky?" Pýta sa opozičný poslanec.


Fico chce novelu ústavy o referende ešte na tejto schôdzi parlamentu
30 | 09 | 2021 | TASR



Kde sú tresty pre Lipšica a Kisku?



Blaha by najradšej videl potrestaných aj Lipšica s Kiskom. "A keď má platiť 'padni komu padni', tak ako je možné, že ešte behajú po slobode? Vo Francúzsku odsúdili ex-prezidenta za podvody vo volebnej kampani a tuná Kiska, ktorý páchal ďaleko väčšie podvody v kampani, píše stupídne zakomplexované braky a užíva si svoje špinavé milióny," vidí paralelu smerák.



V závere statusu sa Blaha predsa len mierne ukľudnil a poslal Marošovi Žilinkovi povzbudivé slová. "Držím palce Marošovi Žilinkovi. Aj do jeho rodiny budú útočiť, tak ako do mojej. Takto to robia hyeny.  Vyzerá, že je pevný človek. Musíme byť pevní. Všetci. Nevzdávajte to, pán generálny prokurátor. Za spravodlivosť!"

Prokopová zase perlí: Deti budú v triedach bez rúšok. Na chodbách a v jedálňach s rúškami
30 | 09 | 2021 | TASR