Za koľko si Tomáš Tatar musel kúpiť svoje obľúbené číslo dresu v novom klube?
30 | 09 | 2021 I Denis Merva

Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar si musel svoje obľúbené číslo dresu 90 vykúpiť od svojho spoluhráča Jespera Boqvista. Fanúšikov o tom, ako sa títo dvaja spoluhráči dohodli, informoval hokejový klub na sociálnych sieťach v utorok v noci.


Slovenský krídelník podpísal počas tohto leta novú dvojročnú zmluvu s tímom New Jersey Devils. Ostrieľaný Tatar však musel siahnuť hlboko do peňaženky, sťaby nováčik. Aby si mohol svoje obľúbené číslo 90 (deväťdesiat) obliecť v novom klube aj v nadchádzajúcej sezóne, musel si ho doslova kúpiť. Číslo 90, ktoré náš rodák Tatar obľubuje, však doposiaľ v New Jersey obliekal jeho spoluhráč Jesper Boqvist. Ten bol ochotný s Tatarom hovoriť o jeho zmene.

Spomínaná deväťdesiatka na drese bola pre Tomáša Tatara ikonická v NHL už predtým. Používal ju už v predchádzajúcich sezónach v tímoch Montreal a Vegas. Spoluhráč Jesper mu ju nakoniec prenechal po tom, ako dostal od nášho slovenského krídelníka drahé značkové hodinky Hublot. Tie Tomáša Tatara vyšli približne na 30 tisíc eur.



Norika (ex) Mojsejová sa stala Bratislavčankou
Už mesiac žije nový život! Bývalá hviezda televíznych obrazoviek Nora Kabrheľová sa z malého mesta na východe Slovenska presťahovala do Bratislavy, informuje Plus 1 deň. Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Ján Papuga