Uhrík: Prečo vláda pridávaním vitamínu D do chleba a pečiva nepomôže pekárom a tým aj ľuďom?
30 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovať! Očkovať! A zase - očkovať! Toto papagájujú dookola naši koaliční politici a „odborníci“ v boji proti koronavírusu, ale ani z jedných úst nezaznievajú slová ako prevencia či liečba niečím iným ako kyslíkom v preplnených nemocniciach. A pritom jej vitamín D naši pekári doslova núkajú.


Liečiť COVID-19 v nemocnici je už, tvrdo a hrubo povedané, predsmrtná fáza. Sú ale lekári, skutoční odborníci, ktorí radia ako si posilňovať imunitu a pred koronavírusom sa chrániť. Nie, nemáme na mysli Ivermectin, ktorý naši „odborníci“ tvrdošijne odmietajú, ale vitamín D, o ktorom píše v statuse aj šéf hnutia Republika a europoslanec Milan Uhrík.
Už sa budeme všetci do smrti len testovať a poslušne očkovať?!

„Nech sa páči - praktický a konštruktívny návrh, ako zvýšiť prirodzenú imunitu miliónov ľudí nielen pred Covidom. Diletantská vláda to však už pol roka ignoruje,“ píše v úvode Uhrík a dodáva, že o tom, že vitamín D výrazne pomáha v prevencii aj proti koronavírusu vieme už dávno. „Je to kľúčový vitamín pre imunitu detí aj dospelých. Nedostatkom tohto vitamínu trpí naša populácia najmä na jeseň a v zime, keď je málo slnka,“ konštatuje europoslanec sťa by skúsený lekár.

„Preto v Británii, Fínsku či Švédsku bežne využívajú tzv. „fortifikáciu pečiva vitamínom D“, aby zabezpečili dostatočný prísun tohto vitamínu celému obyvateľstvu. Sú to krajiny, kde o korone už nechyrujú. S rovnakou iniciatívou na pridávanie vitamínu D do pečiva prišli aj slovenskí pekári už pred polrokom. V porovnaní s ostatnými protikoronovými opatreniami by to nestálo takmer nič,“ vysvetľuje Uhrík.



„Žiaľ, neschopná slovenská vláda nedokázala za 6 mesiacov slovenským pekárom ani len odpísať, nieto im ešte pomôcť. Vykašľal sa na nich premiér, minister zdravotníctva aj minister pôdohospodárstva. Preto vyzývame premiéra a zodpovedných ministrov, aby začali robiť svoju prácu, a aby sa iniciatívou pekárov zaoberali. Či prirodzená imunita už nikoho nezaujíma? Už sa budeme všetci do smrti len testovať a poslušne očkovať?!“ pýta sa mrzuto šéf hnutia Republika Milan Uhrík a na samý záver dodáva: „Iste, vitamín D nie je zázračný všeliek. Ale mnohým zdravie posilní a nikomu neublíži. Za zdravie a prirodzenú imunitu!“

Neuveriteľné „príbehy“ Ďuriš Nicolsonovej vyvracia Uhrík a tvrdí, že nič z toho nie je pravda (VIDEO)
Prečo nás tak nehanebne klamú? Koaliční a provakcinační politici a „odborníci“ sa nám snažia nahovoriť, že keď sa nedáme zaočkovať, nikde v zahraničí nás v kaviarni či reštaurácii neobslúžia, a že také by to malo byť aj u nás. No vôbec to tak nie... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik