Poslanec Schlosár poriadne zotrel svojho kolegu Šeligu. TOTO asi nerozdýcha (VIDEO)
30 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Počas diskusie o správe Maroša Žilinku o stave prokuratúry za rok 2020 sa medzi nie raz poriadne zaiskrilo. Veľká časť koalície totiž vyhlásila generálnemu prokurátorovi križiacku výpravu.


Informácie generálneho prokurátora Maroša Žilinku neboli po vôli najmä niektorým koaličným politikom. Tí sa v názoroch s opozičnými rozchádzali. Nie raz si vymenili štipľavé poznámky. Aké, to v zostrihu videa ukázal poslanec za ĽSNS Rastislav Schlosár. Zareagoval na poslanca Za ľudí Juraja Šeligu.
Odkedy nastúpila táto vláda k moci urobila si zo spravodlivosti slúžku

„Pán poslanec Šeliga, hovorili ste, že je normálne ak verejnosť vyvíja tlak na generálneho prokurátora, že je normálne, keď si kladie verejnosť otázky, a že generálny prokurátor by mal byť otvorený otázkam verejnosti,“ hovorí v úvode zostrihu videa Schlosár, ktorý sa vzápätí Šeligu pýta: „Kto je to, alebo čo je to tá verejnosť, o ktorej ste hovorili? Koho máte na mysli pod tou verejnosťou? Myslíte tým tie zapredané proti slovenské médiá, alebo tie mimovládky platené zo zahraničia? Alebo tých zahraničných agentov, ktorí stvorili aj vás, pán Šeliga?“



„Alebo tým myslíte vašu vládu, ktorá odkedy nastúpila k moci tak si spolitizovala celú spravodlivosť a urobila si z nej slúžku vašich záujmov? Toto je tá vaša verejnosť? Takejto verejnosti nemusí čeliť nikto. Ani generálny prokurátor, a tobôž nie my tu, v parlamente,“ zakončil svoju faktickú poznámku aj zostrih videa poslanec za ĽSNS Rastislav Schlosár.

Kotlebovec Schlosár: "Ďakujeme Žilinkovi, že má odvahu postaviť sa Matovičovej tyranii"
V súvislosti s koronavírusom sme na Slovensku už museli dodržiavať viacero nariadení. Mnohé z nich sa nepáčia ani poslancovi Národnej rady za Kotlebovu ĽSNS Rastislavovi Schlosárovi. Na sociálnej sieti zverejnil poďakovanie generálnemu... Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik