Matovičova kreativita ako klamať ľudí, je podľa Kamenického nevyčerpateľná: Zrod ďalšej komisie
30 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová
"Ďalšia komisia je na svete," upozorňuje na sociálnej sieti Ladislav Kamenický. A upozorňuje na to, čím sa bude komisia skúmať. "Bizarnými následkami Matovičovej nekompetentnosti a populizmu," píše Ladislav Kamenický.

"Milí priatelia," začína familiárne Ladislav Kamenický na sociálnej sieti. "Matovič má vzácny dar. Obracať dôkazy o jeho vlastných chybách naruby. A namiesto toho, aby si nasypal popol na hlavu a ospravedlnil sa, tvári sa ako záchranca a superhrdina, ktorý bojuje za spravodlivosť," píše Kamenický.

Podľa neho neexistuje lepší príklad Matovičovho cirkusu, ako je prípad Zuzany z Prešova, ktorá mala vyhrať 400 tisíc eur v jeho očkovacej lotérii. Kamenický zdôrazňuje, že on od prvej chvíle tvrdil, že Matovičova očkovacia lotéria je nezmysel a mohol ju vymyslieť iba Igor Matovič.

Lenč: Matovičova podržtaška a poskok jeho trójskeho koňa Remišovej získali posty v Eximbanke
Politológ Jozef Lenč na sociálnej sieti upozorňuje na politiku "našich ľudí". Reaguje na rozhodnutie Igora Matoviča, ktorý navrhol do dozornej rady Eximbanky šéfa úradu vlády Júliusa Jakaba a Tomáša Meravého. Ten kritizoval po odídení Márie... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ako sa zbaviť Zuzany a ako hodiť vlastnú zodpovednosť na komisiu

Matovič podľa neho očkovacou lotériou zabil dve muchy jednou ranou. "Očkovacia lotéria je nástrojom Matovičovej vlastnej reklamy za štátne peniaze. A ako bonus pre Matoviča sú milióny eur zaplatené za reklamu na lotériu v médiách, ktoré si buď nevšímajú, alebo dávajú široký mediálny priestor," zdôrazňuje Kamenický.

V ďalších bodoch Kamenický zhrnul fakty, ktoré sa týkajú očkovacej lotérie a upozornil na ich nedostatky.
V príspevku Kamenický zdôraznil, že Matovič vymyslel zákon, ktorým zriaďuje komisiu, aby rozhodla, či v prípade Zuzany išlo o vyššiu moc, pochybenie RTVS alebo bolo všetko v poriadku a Zuzana tak neuvidí ani cent," píše Kamenický. Upozorňuje zároveň na to, že Matovičovské riešenie, je opäť v zmysle, ako sa zbaviť Zuzany a ako hodiť vlastnú zodpovednosť na komisiu.

Po smrti mladej ženy Slovinsko pozastavuje očkovanie vakcínou od Johnson & Johnson
Slovinsko prestane podávať očkovaciu látku Janssen spoločnosti Johnson & Johnson. Tamojší minister zdravotníctva uviedol, že krajina pozastavuje vakcináciu, kým sa nevyšetrí smrť 20-ročnej ženy. Úmrtie mohlo súvisieť s očkovaním, informuje... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Keď nevieš, čo máš robiť, zriaď komisiu

Matovič sa podľa Kamenického riadi heslom: "Keď nevieš, čo máš robiť, zriaď komisiu a prenes na ňu vlastnú zodpovednosť," píše. Komisia podľa Kamenického bude skúmať, rýchlosť internetu v čase vylosovania Zuzany a podobné nezmysly. "Zákon teda Zuzane nezaručuje, že dostane peniaze. Ako komisia rozhodne, tak nakoniec bude. Gratulujem k najbizarnejšiemu zákonu roka. To môže vymyslieť len Matovič," píše Kamenický.

Podľa neho sa opäť potvrdilo, že každú hlúposť, ktorú spraví Igor Matovič, vzápätí mení a nahradí ešte väčšou hlúposťou. A upozorňuje, aby každý bol v strehu, lebo Matovičova kreativita podľa neho v tom, ako klamať ľudí je nevyčerpateľná.

Slováci môžu do Ruska vstupovať bez ohľadu na účel cesty
Rusko otvorilo svoje brány pre Slovákov, informuje portál extraplus.sk. Na jeho územie môžu vstupovať ľudia bez ohľadu na účel cesty. Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Ján Papuga