Kto sú Plačkovej kajúcnici? Dnes súd rozhodne o jej väzbe
30 | 09 | 2021 I Ján Papuga
Dnes popoludní súd rozhodne, či internetová celebrita Zuzana Plačková a jej manžel zostanú vo väzbe z dôvodu podozrenia z trestnej drogovej činnosti, informuje portál tvnoviny.sk. Obaja boli v pondelok zatknutí pri protidrogovej razii NAKA po prehliadke ich domu.

Sudca Špecializovaného trestného súdu v Pezinku ukončil včera neskoro večer neverejné výsluchy desiatich osôb, ktoré zadržala v pondelok 27. 9. Národná kriminálna agentúra (NAKA). NAKA v rámci protidrogovej akcie obvinila 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a z drogovej trestnej činnosti. Zaistila viac ako deväť kilogramov pervitínu.

Na mol opitá začala močiť pred zrakmi okoloidúcich: Plačková to na žúrke v Jasnej prehnala
Na Slovensku platí zákaz vychádzania už pomerne dlho a Slováci sú z toho už poriadne zdeprimovaní. Mnoho z nich je pritom znechutených o to viac, keď skrz sociálne siete uvidia Zuzanu Plačkovú, ako na mol opitá močí v snehu na chatovej žúrke v... Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


A kto vlastne svedčí proti Plačkovej a jej manželovi, kto sú ich kajúcnici? Je možné, že svedkovia pochádzajú spomedzi piatich ľudí, ktorí boli v pondelok zadržaní, avšak prokurátor im nenavrhol väzbu. Spomína sa aj to, že sa im pomstila seredská skupina, ktorá bola pred časom rozložená veľa jej členov skončilo vo väzbe.

Plačková s manželom prostredníctvom advokáta odkázali, že sú nevinní, popierajú spáchanie skutku a považujú to všetko za omyl.