Ďalšia nezmyselná tragédia na ceste. Policajt do služby už nikdy nepríde
30 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zvykne sa vravieť, že nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch. A presne to platí aj po tragickej nehode, ktorá sa stala dnes 47-ročnému policajtovi cestujúcemu práve do služby.


V Nitrianskom kraji sa za posledných päť dni stali tri smrteľné nehody, pri ktorých zahynuli až šiesti ľudia. Poslednú štatistiku tragických nehôd doplnila dnes smrteľná nehoda pri Zemianskej Olči. Ako píše v statuse polícia, išlo i jedného z ich kolegov, ktorý šiel práve do práce.
Okamžitá smrť po čelnom náraze do kamióna

Všetky záchranné zložky sa dnes ponáhľali k tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala pri obci Zemianska Olča v okrese Komárno. Obeťou bol 47-ročný muž, policajt, ktorý šiel práve do služby. „Vodič osobného auta Chevrolet Kalos prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazil s nákladným autom zn. Volvo. Vodič osobného vozidla na mieste nehody podľahol následkom spôsobených zranení,“ píše v statuse polícia, ktorá okolnosti, mieru zavinenia aj presnú príčinu tejto tragédie sú predmetom vyšetruje.



„S veľkým zármutkom sme prijali správu, že pri nehode zahynul náš kolega, policajt z Úradu hraničnej a cudzineckej polície v Medveďove. Jeho príbuzným a priamym kolegom z pracoviska vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ končí svoj smutný status polícia.

Hrôza na ceste: Zrážku s kamiónom neprežili štyria mladí muži smerujúci ráno do práce
Veľká tragédia a hrôza na ceste. Smrteľná dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes ráno neďaleko obce Neded si vyžiadala až štyri ľudské obete. Pravdepodobným vinníkom tragédia bol poľský vodič kamióna, ktorý zrejme dostal za volantom... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik