Norika (ex) Mojsejová sa stala Bratislavčankou
29 | 09 | 2021 I Ján Papuga

Už mesiac žije nový život! Bývalá hviezda televíznych obrazoviek Nora Kabrheľová sa z malého mesta na východe Slovenska presťahovala do Bratislavy, informuje Plus 1 deň.


Kabrheľová (predtým Mojsejová) zažila úspech, bohatstvo, vrchol, pokúšala sa o vstup do politiky v Strane slobodného slova, mala s exmanželom vlastnú reláciu, no dostavil sa aj pád, strata majetku, rozvod i pobyt vo väzení. Nezlomilo ju to, práve naopak, užíva si nový život v hlavnom meste, na druhom konci republiky. Býva v modernom byte pri Dunaji. Redakcia Plus 1 deň ju stretla s neznámym mužom, o ktorom sa vyjadrila, že to je jej kamarát.

Bývalá milionárka Nora Mojsejová spomína na väzbu: Tri noci som bola v diere!
Bývalá hviezda reality show Nora Kabrhelová (62) nedávno zaspomínala na trpké chvíle, ktoré strávila vo väzbe v roku 2013. Až štyri z trinástich mesiacov bola v kolúznej väzbe. Sú v nej najprísnejšie a najhoršie podmienky, píše portál... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Tibor Sipos


Na nedostatok aktivít sa nemôže sťažovať: „Stále niečo mám, furt niekde pendlujem.“  Dokonca sa po dvanástich rokoch objednala ku kaderníčke. V centre mesta ešte nebola, lebo sú tam obrovské zápachy.

Soboty trávi s kamarátom Edom a ich psíkmi: „Poznáme sa tridsať rokov, spoznali sme sa v časoch, keď som ešte ani Mojsejová nebola. On má dvoch psov, tak chodievame aj s mojou Šárikou na prechádzku.“

Napriek tomu, že Kabrheľová už nie je na obrazovke, sem-tam vystúpi na sociálnych médiách, stále má tisíce fanúšikov. Aj mladých, ktorí si ju nemôžu pamätať z čias, keď bola s bývalým manželom Braňom Mojsejom stredobodom médií. Verejnosti sa pripomenula aj vystúpením v hudobnom videoklipe Slaytiiiny.

Vychudnutá Nora Mojsejová má novú záľubu: Ponúka ľuďom prácu "naoko" a strieľa si z nich!
Všetko nasvedčuje tomu, že bývalá podnikateľka Nora Mojsejová (62), ktorá si za miliónové podvody odsedela niekoľko mesiacov vo väzbe, sa opäť snaží dostať na scénu, píše portál Blesk. Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


O tom, či sa dočkáme jej mediálneho comebacku, sme sa nedozvedeli. Isté je, že mnohí z jej sledovateľov by to privítalo. A možno by priniesla aj nový vietor do slovenského parlamentu.