Mesík: Krajina, kde zbytočne zahynulo cca 18 tisíc ľudí je zranená? Ako potom vyzerá masaker?
29 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zaujímavé slovné spojenie použila prezidentka Zuzana Čaputová pri hodnotení stavu republiky. Naša krajina je vraj „zranená“. Toto slovo zarezonovalo v mysli vyštudovaného lekára a analytika Juraja Mesíka.


Ak mala prezidentka slovom zranená na mysli to, že po „atómovej bombe“ v podobe hromadného testovania na koronavírus zomrelo približne 17,5 tisíca ľudí, tak podľa Juraja Mesíka určite nie sme zranenou krajinou. Vyštudovaný lekár v statuse píše, že ak by sme dali lekárom možnosť riešiť pandémiu už v ordináciách a namiesto neúčinného lieku Remdesivir používali Ivermectin, obetí u nás mohlo byť podstatne menej.
Ekonomika Slovenska je vydrancovaná a po uši zadlžená

„Hmmm: Vraj „zranená krajina“. Krajina, v ktorej zbytočne zahynulo cca 18 000 ľudí, lebo jej vláda zakázala ambulantným lekárom včasnú, účinnú a lacnú liečbu covidu a v nemocniciach do nich prikázala pumpovať neúčinný a drahý remdesivir s vážnymi vedľajšími účinkami je „zranená“? Ako potom vypadá masaker? Až keby za 6 mesiacov zahynulo 60 000 ľudí?“ kladie v úvode statusu veľmi nepríjemné otázky Juraj Mesík.

„Krajina, ktorej ekonomika je vydrancovaná a po uši zadlžená zbytočnými štátnymi nákupmi špachtlí do nosov, remdesivirov a mRNA za miliardy a zbytočným zatváraním tisícok prevádzok je zranená? Ako potom vypadá zruinovanie?“ pýta sa opäť vyštudovaný lekár, ale jeho otázkam nie je stále koniec.

Rozdiel medzi účinnosťou Ivermectinu a neúčinnosťou vakcíny je šokujúci, tvrdí Mesík
Ivermectin vz vakcína. Boj, v ktorom zjavne ťahá za kratší koniec liek, ktorý má však jasne navrch v liečení COVID-19. Žiaľ, je lacný, a tak ho mnohé vlády v boji s pandémiou odmietajú. Radšej posielajú milióny farma firmám za málo účinné a ešte... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Všetko u nás mohlo a malo byť inak - tak ako vo Fínsku či Nórsku

„Krajina, v ktorej komentátor v novinách platených vládou za firemnú propagandu a zastrašovanie občanov volá po tom, aby „neočkovaní kvičali ako svine na bitúnku“ a hlása, že štátny aparát potrebuje na ľudí, ktorí odmietli mRNA propagandu nasadiť „poriadne dlhý bič“ - to je krajina, čo hľadá stabilitu? Stabilitu gulagu a totálnej cenzúry vedeckých informácií?“ pýta sa ďalej Mesík, podľa ktorého všetko pritom mohlo a malo byť inak - tak ako vo Fínsku či Nórsku.



„Spýtala sa prezidentka, prečo??? Kladie si tú otázku vôbec ona sama?“ smeruje analytik otázky aj smerom k hlave štátu. „Citát z dnešnej tlače: „Čaputová: Slovensko je zranenou krajinou, zúfalo potrebuje stabilitu.“ Prezidentka Zuzana Čaputová to uviedla počas svojho prejavu o stave republiky v pléne NR SR. „Pandémia ukázala naše najzraniteľnejšie miesta,“ vyhlásila,“ končí Juraj Mesík status slovami, ktoré vyslovila prezidentka, a ktoré u neho zarezonovali najviac.

Mesík: Chlapcom od 12 do 15 rokov po dvoch dávkach mRNA vakcíny hrozí 6,1-krát vyššie riziko myokarditídy
Očkovanie detí proti koronavírusu experimentálnymi vakcínami je podľa viacerých zahraničných vedcov a lekárov zbytočné. Ba priam neprípustné. Šialenstva zaočkovať už deti od piatich rokov sa však Slovensko napriek tomu nevzdáva. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik