Heger sa asi znova dal na vodku: Vraj reforma zdravotníctva zvýši kvalitu starostlivosti
29 | 09 | 2021 I TASR
Premiér Eduard Heger sa asi znova dal na vodku. Tentoraz ako konzument. Podľa správy TASR totiž vyhlásil, že reforma zdravotníctva zvýši kvalitu zdravotnej starostlivosti.

Reforma zdravotníctva, ktorú v stredu odobrila vláda, výrazne zlepší kvalitu zdravotnej starostlivosti. Na sociálnej sieti to uviedol premiér Eduard Heger.

"Som rád, že vláda dnes schválila projekt, ktorý výrazne zlepší kvalitu zdravotnej starostlivosti občanov v nemocniciach na Slovensku. Je to kľúčová reforma a je skvelé, že ju môžeme podporiť miliardou eur z plánu obnovy," vyhlásil s tým, že tieto zdroje sú určené na výstavbu nových nemocníc a rekonštrukciu tých jestvujúcich.

"Verím, že ľudia pochopia princípy, z ktorých táto reforma vychádza a odrazí sa to aj v pozitívnom hlasovaní v našom parlamente," podotkol Heger.

Vláda v stredu schválila reformu zdravotníctva. Nemocnice sa tak majú rozdeliť na viacero úrovní. Optimalizácia siete nemocníc je súčasťou rozsiahlejšieho balíka reforiem, ktoré budú hneď po jej prijatí nasledovať. Sú na ňu naviazané historicky najväčšie investičné prostriedky vo výške jednej miliardy eur.

To vážne? Takto chce vláda pomôcť Slovákom pri masívnom zdražovaní energií
Ceny lámu rekordy! Slováci sa musia pripraviť na masívne zdražovanie energií. Elektrina bude v roku 2022 drahšia o 15 - 20 percent a plyn dokonca o 30 percent. Riešenie, s ktorým prišiel minister práce, mnohých nenadchne, píše portál... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková