Géci: Nevznikajú podradné čísla preto, lebo sa dookola testujú neočkovaní, a nie zaočkovaní?
29 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Propaganda očkovania proti koronavírusu a celé šialenstvo okolo neho sa neplno prejavuje aj na Slovensku. Zverejňujú sa najmä čísla, ktoré sú vyhovujúce na to, aby sa dalo zaočkovať experimentálnymi vakcínami čo najviac ľudí. Nehľadiac na dôsledky či následky.


Vláda a „odborníci“ stále poukazujú na to, že chorí sú najmú nezaočkovaní. To, že to tak vôbec byť nemusí, ba ani nie je, si myslí veľa Slovákov. Prečo? Lebo zaočkovaní nemusia chodiť na testy a pritom sami sú nielen roznášačmi COVID-19, ale ho aj sami môžu znovu dostať. Zaujímavý pohľad na vec ponúka v statuse právnik Marek Géci, ku ktorému sa pripája aj množstvo diskutujúcich.
Klamstvá dokola klamstvá. V nemocniciach sú aj zaočkovaní a je ich dosť

Problém je v tom, COVID-19 sa inak ako testom zistiť nedá. A keďže zaočkovaní na ne chodiť nemusia, ani nevedia, že COVID-19 majú a veselo ho tak šíria ďalej. A kruh sa tak uzatvoriť nedá. „Takže na túto propagandu sme nechcene prispeli aj my, my ,‘menejcenní’, nezaočkovaní. Zabudli tam však napísať podstatnú realitu, že ak nezaočkovaný má príznaky, ochorie a nemusí mať ani Cov... rovno je adept mať Cov... a hneď vás trepú na test. Zaočkovaní? Ten predsa už nemôže dostať Cov... a nikto ho nikam neposiela, na žiadne testy, dostane lieky a šup domov,“ vysvetľuje Géci, ako to v súčasnosti u nás zväčša vyzerá.

Právnik Géci: Nemôže nikto povedať, že choď sa dať očkovať, lebo ja ťa vyhodím z roboty (VIDEO)
Slováci sa stále búria proti očkovaniu, testovaniu aj noseniu rúšok. Stále preto, lebo vláda si v otázke koronavírusu ide svoje. Neexistuje pre ňu totiž nič iné iba očkovanie, nemocnica alebo smrť. Na liečenie si nikto ani len... Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Nie je to potom náhodou tak, že tieto podradné čísla vznikajú z dôvodu, že prevažne neočkovaní sa dookola testujú a nie zaočkovaní? Toto je prax v mnohých prípadoch, takže aké čísla?“ pýta sa na koniec statusu Marek Géci, ktorému dávajú za pravdu aj mnohí diskutujúci.

„Klamstvá dokola klamstvá. V nemocniciach sú aj zaočkovaní a je ich dosť,“ prezrádza Veronika Veselá. „Hneď prvé je klamstvo, že zaočkovaní sú všetci členovia vlády. Takže ak je prvé klamstvo, tak potom je to celé klamstvo!“ pridáva Peter Hlavačka. „Táááa veľa zdravia tým na ľavej strane tabuľky. Ja radšej zostanem na tej pravej, teda presnejšie medzi nezaočkovanými zdravými,“ píše Beata Dušková.

Lengvarský dokola omieľa, čo je dávno vyvrátené. Vraj očkovaní sú chránení. Géci mu čosi odkazuje
Marek Géci žasne nad rétorikou ministra zdravotníctva. Ten opakovane hovorí, že očkovaním človek chráni seba aj okolie. „Zaočkovaný rovnako prenáša ochorenie ako nezaočkovaný, pán „odborník Lengvarský!“ odkazuje právnik. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Petra Demková

Za 30 strieborných zradili Ježiša, teraz si kupujú slobodu vakcínou...

„Keď som mala Covid, bolo mi popriate nech sa držím a keď bude veľmi zle, mám si zavolať sanitku.... Keď som bola opäť chorá, rovno som povedala, že som,, chránené pocovidové zvieratko (ako to ja volám) a hľa... Boli mi poskytnuté lieky... Takže niekde asi nastala chyba, keď pri tak závažnom ochorení mi liečba nebola poskytnutá a potom už áno.. Nikto nezisťoval, či som covid nedostala opäť (podotýkam). Takže túto ich hru proste neberiem,“ priznáva diskutujúca Katka Draxlerová.

&id=108468481076597

„Za 30 strieborných zradili Ježiša. Teraz si kupujú slobodu vakcínou. Sloboda nám bola darovaná, prečo sa jej chceme vzdať? Človek ako taký by mal mať rešpekt pred akoukoľvek chorobou. A počúvať svoj vnútorný hlas ako a čo má pre zachovanie svojho zdravia urobiť. Je to samozrejme náročnejšia cesta. Jednoduchšia je. Vyhrnúť si rukáv, no nie na prácu, samom na sebe, ale nech druhý urobia činy za neho. Práve tým, že sa rozhodnú pre experimentálne pokusy. Takže, pre čo sa rozhodneš aj ty, kto to teraz čítaš?“ pýta sa v diskusnom príspevku Vierka Horváthová.

Právnik Géci vypracoval dokumenty, ktoré „tým druhým, zlým“ pomôžu v bežnom živote
Slovensko je rozdelené na dva tábory. Zaočkovaných a tých druhých. A práve „tým druhý“ hádže vláda na každom kroku polená pod nohy. Ako z toho von nie je pre mnohých ľahké pochopiť, a tak prichádza na pomoc právnik Marek... Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik