A je to vonku! Pauhofová sa potajomky vydala za podstatne mladšieho hudobníka
29 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

Talentovaná herečka, ktorá má už len dva rôčky do štyridsiatky, Táňa Pauhofová sa potajomky vydala! Svoje áno oficiálne povedala o desať rokov mladšiemu hudobníkovi Jonatánovi Pastirčákovi. Zásnuby i svadbu sa im podarilo týždne tajiť, píše týždenník Šarm.



Konečne našla toho pravého






Herečka a zvukový inžinier a skladateľ sa stretli približne pred tromi rokmi v Slovenskom národnom divadle. Pauhofová je jeho dlhoročnou členkou a Pastirčák vytvoril hudbu k vtedajšiemu predstaveniu Antigona. Hrdličky mali približne pred rokom zásnuby a pred pár týždňami sa tajne zobrali. Oboje sa im podarilo dokonale utajiť.

Po osemročnom nevydarenom partnerstve s kolegom Tomášom Maštalírom si Táňa prešla viacerými vážnymi vzťahmi. Pravú lásku sa jej zjavne podarilo nájsť až po Jonatánovom boku.

Za božskú postavu sa platí: Aj Verešová musí riadne makať vo fitku
Modelka Andrea Verešová na sociálnej sieti zverejnila video, kde máme možnosť nazrieť do sveta jej tréningu. Zostáva otázkou, či tieto cvičenia dokáže zopakovať každý, píše portál sputniknews.cz. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Sobášil svokor

Ako Šarmu herečkin svokor, ktorý je kazateľom, ešte prezradil, Táňu a Jonatána pred niekoľkými týždňami osobne zosobášil. Mladomanželia si v tomto koronovom čase dopriali aj oslavu „v úzkom kruhu“ svojich blízkych a priateľov.

„Takú krásnu udalosť nemožno neosláviť,“ podotkol Daniel Pastirčák. Kazateľ však nezabudol zdôrazniť, že všetky protipandemické opatrenia boli dodržané. „Teším sa z ich i nášho vzájomného vzťahu. Je to šťastný príbeh,“ dodal na záver.

Nič pravdivejšie a vtipnejšie sme už dlho nečítali, reagovali fanúšikovia Dominiky Kavaschovej
Dominika Kavaschová pobavila fanúšikov na internete. Tí na radu, ktorú dala malej dcérke, reagovali slovami: Nič pravdivejšie a vtipnejšie sme už dlho nečítali. "Známa herečka rieši aktuálne tému rastu zúbkov, ktoré potrápia nejedno batoľa. Spôsob,... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová