Sulíkovi zatkli kamarátku kvôli drogám. Ten zatiaľ mlčí
28 | 09 | 2021 I Ján Papuga

V súvislosti so zatknutím influencerky Zuzany Plačkovej pre podozrenie z obchodovania s drogami si treba pripomenúť jej súvislosť s politikou, ktorú nám pripomína článok z portálu topky.sk.


Plačková sa minulý rok zapojila do predvolebnej kampane. Svoju priazeň a popularitu venovala strane Sloboda a solidarita, ktorej agendou je aj dekriminalizácia marihuany. Za to, že sa jej sledovatelia prihlásili na stránku SAS a priviedli na ňu priateľov, sľúbila ako výhru kvalitný mobilný telefón. Urobila to z kamarátstva s Richardom („Riškom“) Sulíkom, ktorého veľmi dobré pozná, ako aj jeho rodinu. Finančnú odmenu zo strany SAS za to nedostala.

Polícia zadržala HVIEZDU sociálnych sietí Plačkovú (Aktualizované)
Jednu z najznámejších slovenských influenceriek Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného Strausza zadržala v pondelok ráno pri protidrogovej razii polícia. Informuje o tom portál televízie JOJ. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Ivan Mihale


SAS prijala takúto pomoc, keďže chcela získať výraznejší vplyv aj na Instagrame. Sulíkovi po vyhlásení súťaže vtedy pribudlo niekoľko tisíc fanúšikov. Liberáli v oficiálnom stanovisku povedali: „Zuzana Plačková nie je len influencerka, ale aj volička. Ako sa sama vyjadrila, nechce žiť v krajine, kde vládne nenávisť a korupcia. Rozhodla sa podporiť stranu SAS a o svojej aktivite nás informovala. Sme vďační za každú známu osobnosť, ktorá svojim fanúšikom vysvetlí, že Slovensku pomôžu len riešenia a zdravý rozum.  Že to vyvolá taký ošiaľ, sme nepredpokladali, ale teší nás to, pretože nám to pomôže dostať k čo najviac ľuďom naše riešenia pre Slovensko, krajinu, v ktorej sa oplatí pracovať, podnikať a žiť,“ napísali v stanovisku liberáli.

Pri volebnej kampani sa darovanému koňovi na zuby nehľadí. Zaujímavé by bolo zistiť, aký má názor na politiku SAS Plačková dnes. To sa nám však pre zásah NAKA nepodarí zistiť. Možno sa dočkáme vyjadrenia liberálov.

Na mol opitá začala močiť pred zrakmi okoloidúcich: Plačková to na žúrke v Jasnej prehnala
Na Slovensku platí zákaz vychádzania už pomerne dlho a Slováci sú z toho už poriadne zdeprimovaní. Mnoho z nich je pritom znechutených o to viac, keď skrz sociálne siete uvidia Zuzanu Plačkovú, ako na mol opitá močí v snehu na chatovej žúrke v... Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Timotej Dudka