Polícia vyšetruje streľbu na osobné auto v Turčianskych Tepliciach
28 | 09 | 2021 I TASR

Polícia vyšetruje okolnosti streľby na osobné auto, ku ktorej došlo 26. septembra v Turčianskych Tepliciach. Auto viedla 33-ročná žena, pri udalosti utrpela zranenia. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti žilinská krajská polícia.


"Okamžite po prijatí oznámenia sme vykonali všetky potrebné prvotné úkony a opatrenia za účelom ochrany života a zdravia. V súvislosti s touto udalosťou sme zadržali 69-ročného muža, ktorý bol po vykonaní potrebných procesných úkonov prepustený na slobodu, nakoľko odpadli dôvody zadržania v zmysle Trestného poriadku," uviedli policajti.

Počas vyšetrovania polícia zaistila mužovu legálne držanú strelnú zbraň, ktorá bude zaslaná na expertízne skúmanie a zaistila aj zbrojný preukaz.

Neuveriteľný (ne)testovací príbeh Tomáša. TOTO je skutočne na zamyslenie
Bratia Česi zvyknú hovoriť „Chybička se vloudila“, no zdá sa, že u nás je tých chybičiek v rámci očkovania aj testovania už akosi priveľa. Aj vďaka nim sa robia štatistiky, ktoré nás vháňajú do čísiel, ktoré pre ľudí znamenajú len... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


"Vodička utrpela zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia. K zraneniu ďalších osôb, dvoch maloletých spolujazdcov, nedošlo. Škoda na vozidle bude upresnená počas vyšetrovania," doplnila polícia.

Policajti tento prípad vyšetrujú ako trestný čin všeobecného ohrozenia. "Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony, ktorých súčasťou bude aj znalecké skúmanie, s cieľom jeho objasnenia a rozhodnutia v zmysle Trestného poriadku. Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia vyšetrovania nie je možné k prípadu poskytnúť žiadne bližšie informácie," dodali policajti.

Po zrážke s kamiónom prišiel na Gemeri o život vodič z Poľska
Pri tragickej nehode na ceste I/16 neďaleko obce Gemerská Panica v okrese Rožňava zomrel v pondelok (27. 9.) večer 37-ročný občan Poľska. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová, muž... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | TASR