Plne očkovaní manželia z Michiganu zomreli na Covid-19 iba minútu od seba. Držali sa za ruky
28 | 09 | 2021 I Petra Demková

Plne očkovaní manželia z Michiganu zomreli iba minútu po sebe. Obaja zomreli na komplikácie súvisiace s Covidom-19. Portál dailymail.co.uk napriek tomu v článku informuje o tom, že vakcinácia chráni pred ťažkým priebehom Covidu a úmrtiami.


Portál dailymail.co.uk prináša smutnú a dojemnú informáciu.
Manželia zomreli držiac sa za ruky

Manželia z Grand Rapids, Cal Dunham (59) a manželka Linda (66) zomreli v nedeľu držiac sa za ruky. Začiatkom tohto mesiaca sa nakazili koronavírusom. Obaja boli úplne očkovaní a považovali sami seba za vysoko rizikové prípady. Mali totiž rôzne zdravotné problémy. O úmrtí informovali príbuzní.

Dvojica, ktorá mala zatiaľ nezverejnené iné zdravotné podmienky, ochorela začiatkom tohto mesiaca počas rodinného kempingového pobytu. Informovala o tom dcéra dvojice, Sarah Dunhamová. „Môj otec mi zavolal pred rodinným kempingovým výletom a povedal, že sa necíti dobre. Myslel si, len že má nádchu,“ povedala dcéra pre Fox17. Následne ochorela jeho manželka. „Na tretí deň ma zobudili a povedali, musíme ísť do nemocnice, pretože sa necítime dobre. Tak som ich zbalila a oni išli,“ povedala dcéra následne. Dvojicu hospitalizovali a v priebehu niekoľkých dní umiestnili na ventilátory.

Fanatická zástankyňa očkovania zomrela po tretej dávke vakcíny Pfizer (OPRAVA)
Karen Croakeová Heislerová, uznávaná profesorka na Univerzite Notre Dame neďaleko Chicaga v americkom štáte Illinois, sa dostala do povedomia ako jedna z najvášnivejších a najfanatickejších zástankýň protikoronových opatrení a kampane za očkovanie.... Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zosnulý sa pýšil vakcínou na sociálnej sieti

Portál dailymail.co.uk informuje, že dvojica zomrela v nedeľu, časovo len minútu od seba, pričom sa držali za ruky. Tak o tom informovala rodina.

Cal Dunham sa ešte niekoľko dní predtým chválil na sociálnej sieti, že je očkovaný a pridal aj svoju fotografiu v rámiku s hrdým odkazom na vakcináciu. Tých, ktorí príspevok pozitívne hodnotili a hovorili, že sú tiež očkovaní, odmeňoval pochvalou. Vraj sú „úžasní“.
Covid v USA

Zaujímavé je, že v článku dailymail.co.uk sa napriek podstate článku opäť prízvukuje, že bolo vedecky dokázané, že vakcína znižujú riziko nákazy Covidom a výrazne znižuje riziko ťažkého priebehu. Zosnulá dvojica je však dôkazom, že to tak vôbec nemusí byť.

Momentálne farmaceutické spoločnosti dokonca odporúčajú tretiu dávku vakcíny.

V USA v súčasnosti už najmenej 65% občanov dostalo aspoň jednu dávku vakcíny proti Covidu. 56% americkej populácie je už plne očkovaných proti vírusu.

Lengvarský dokola omieľa, čo je dávno vyvrátené. Vraj očkovaní sú chránení. Géci mu čosi odkazuje
Marek Géci žasne nad rétorikou ministra zdravotníctva. Ten opakovane hovorí, že očkovaním človek chráni seba aj okolie. „Zaočkovaný rovnako prenáša ochorenie ako nezaočkovaný, pán „odborník Lengvarský!“ odkazuje právnik. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Petra Demková