Osud dvojice je známy. TOTO Plačkovej pripísali
28 | 09 | 2021 I Ivan Mihale

Zuzana Strausz Plačková a jej manžela zbalila NAKA v rámci veľkej protidrogovej akcie. Od pondelka rána  sedia v CPZ, kde ich vypočúvali a do 48 hodín sa rozhoduje o ich ďalšom osude. Ten jej je už jasný!


Túto rýchlu Informáciu priniesla televízia Markíza. Verifikovať ju mali dva zdroje. Zuzana Strausz Plačková má byť obvinená z drogovej trestnej činnosti a z členstva v zločineckej skupine.




Zadržali ich v byte

NAKA v pondelok od rána zasahovala na viacerých miestach v Bratislavskom, Trnavskom a Trenčianskom kraji. Objektom zásahu bola aj kráľovná sociálnych sietí na Slovensku Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René Strausz.

Pokračovaním bolo prehľadávanie niekoľkých nehnuteľností a vozidiel, ktoré manželia vlastnia. Po prezretí ich nového rodinného domu v Miloslavove, kde policajti priviezli aj špeciálne vycvičeného psa, Plačkovú s manželom naložili do auta a odviezli na výsluch.
Obrovské množstvo drog

V rámci veľkej protidrogovej akcie mala NAKA zadržať celkovo 15 osôb. Medzi nimi aj bývalého reprezentanta v džude Tibora G., ktorý mal byť šéfom tejto organizovanej skupiny. Okrem neho aj známeho podnikateľa Miroslava F. z Hlohovca. Policajti mali zaistiť aj veľké množstvo drog - 9 kíl pervitínu a laboratórium na pestovanie marihuany.



Zlá správa pre Slovensko: Pre rast cien energií hrozí zastavenie výroby chleba a pečiva!
Situácia na Slovensku je zlá, no zrejme bude ešte horšie. Ako zvyknú našinci hovoriť: „Dobre už bolo“. A naozaj, pravdepodobne dobre už bolo, pretože avizovaná vlna zdražovaní, najmä cien energií, aká sa na Slovákov chystá, tu už dávno nebola. Ak... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik