"Neviem, čo mám robiť," povedal tridsaťštyriročný rodák z Pau. "Problém je v tom, že sa tento krok nedá vrátiť späť. Niektorí ľudia mali podobné vedľajšie účinky, ale trvanie problémov bolo veľmi rozdielne “.

Chardy bol nútený ukončiť sezónu 2021 kvôli komplikáciám spojených s vakcínou proti COVID-19 a nie je si istý, kedy sa bude môcť vrátiť na tenisové kurty.
Ukončenie kariéry?

"Je to pre mňa veľmi ťažké, pretože neviem, ako dlho to bude trvať. Zatiaľ sa mi sezóna zastavila a neviem, kedy znova začnem." Chardymu sa blíži koniec kariéry a ukončenie sezóny takýmto sklamaním mu určite uškodí.

"Vo februári mám 35 rokov, takže zatiaľ som možno trochu negatívny, ale toto je prvýkrát, čo mi skrsla v hlave myšlienka, že budúca sezóna môže byť moja posledná. Myslím na to ... Je to ťažké, pretože som si užíval a chcel som hrať dlhšie,“ dodáva sklamaný športovec.

Biden dostal posilňovaciu dávku. Tvrdí, že USA budú mať „problém“, kým nebude 98% Američanov zaočkovaných
Americký prezident Joe Biden dostal svoju tretiu dávku vakcíny od Pfizeru proti Covid-19 v priamom prenose. Trval tiež na tom, že „nezaočkovaní“ sú pre Ameriku problémom a vyzval všetkých, aby sa nechali zaočkovať, informuje portál... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Lukáš Leca