Nič pravdivejšie a vtipnejšie sme už dlho nečítali, reagovali fanúšikovia Dominiky Kavaschovej
28 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Dominika Kavaschová pobavila fanúšikov na internete. Tí na radu, ktorú dala malej dcérke, reagovali slovami: Nič pravdivejšie a vtipnejšie sme už dlho nečítali. "Známa herečka rieši aktuálne tému rastu zúbkov, ktoré potrápia nejedno batoľa. Spôsob, akým to vysvetľovala svojej dcérke vás skutočne pobaví," píše portál Emma Pluska.


Rast zúbkov potrápi nejedno dieťa. A aj nejedného rodiča. Dominika Kavaschová, herečka, ktorá je známa aj zo seriálu Oteckovia tiež, aktuálne rieši tému zúbkov. Spôsob, akým to vysvetľovala svojej dcérke priniesol portál Emma Pluska. Možno pobaví...

Dcérke Dominiky Kavaschovej sa tlačia von prvé zúbky a spánok je obmedzený. Podľa portálu Emma Pluska je jej dcérka zubami priam fascinovaná a nechápe, čo to majú rodičia v ústach. Mamina jej to vysvetlila. A pobavila:

"So zubami bude peklo celý život. Najprv budeš revať, kým sa konečne prederú. Potom v šiestich ti vypadajú a budeš jak stará baba bezzubá šušľavá. Nato ti začnú rásť nové. Ak budeš mať zuby po mame, môžeš to umývať koľko chceš, blombám sa bejby nevyhneš. A na dôchodku pôjdu zas do hája a budeš tam kde si dnes," cituje portál Emma Pluska, herečku.

Bono Vox z U2 polonahý na jachte: Luxus za 350 miliónov!
Ako sami spievajú vo svojej veleslávny piesni z roku z roku 2000: It 'a Beautiful Day! čiže Aký to prekrásny deň! Frontman kapely U2 Bono (61) a gitarista The Edge (60) sa rozhodli využiť začiatok jesene na chytanie bronzu na ostrove Ibiza v... Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič