Čo nie je zákonom zakázané, nesmie byť blokované! Hovorí jasne Milan Uhrík
28 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Niektorými médiami pred časom preskočila informácia, že doktorovi Igorovi Bukovskému zablokoval YouTube kanál, na ktorom propagoval zdravú výživu namiesto vakcín. Táto informácia ale mnohých pobúrila.


Medzi tých, ktorí sa to rozhodli nenechať len tak, patrí aj mimoparlamentné hnutie Republika. Jeho predseda Milan Uhrík v statuse píše, že v Národnej rade predkladajú zákon: Čo nie je zakázané, nesmie byť blokované! Kto pozná našu politickú scénu ten určite vie, ako to s ním dopadne.
Tu sa cenzurujú už aj lekári vyzývajúci na zdravý životný štýl! To kde žijeme?

YouTube zablokoval kanál MUDr. Igora Bukovského. Lebo propagoval zdravú výživu namiesto vakcín. A to sa dnes nesmie, kazí to kšefty,“ vysvetľuje hneď v úvode Uhrík a dodáva, že dnes je zdravie len o izolácii, MOMkách a vakcínach. „Tak sa nás o tom farmabiznis a jeho poskoci snažia presvedčiť. Veď kedy ste naposledy videli v masmédiách kampaň na zdravú výživu, ovocie, vitamíny či nebodaj šport? Kam zmizla prirodzená imunita?“ pýta sa šéf hnutia a europoslanec, podľa ktorého na doktora Bukovského môžu mať ľudia rôzny názor.

MUDr. Bukovský: Buď skončí totalita, alebo sa rozvinie agresia a bude vojna
Slovensko je v stave, v ktorom jednotlivec, alebo celá spoločnosť podľa MUDr. Igora Bukovského stráca svoju stabilitu v dôsledku rozvratu noriem a hodnôt, alebo v dôsledku straty cieľov hlbšieho zmyslu a ideálov. V najnovšom videu zverejnenom na... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Niekto s ním môže súhlasiť, niekto nie. Cenzurovať ho je však v slobodnej spoločnosti ďaleko za čiarou!“ konštatuje Uhrík a dodáva, že tu sa nerozprávame o blokovaní verejných výziev na vraždu či terorizmus... „Tu sa cenzurujú už aj lekári vyzývajúci na zdravý životný štýl! To kde žijeme? Vo farmaceuticko-oligarchistickej despocii?!“ pokladá ďalšie otázky republikán.



„Cenzúra súkromných korporácií už dosiahla naozaj obludné rozmery a musí skončiť. V Poľsku zriadili špeciálny úrad, ktorý dáva digitálnym korporáciám pokuty za blokovanie. V Česku sa zákon o zákaze cenzúry na sociálnych sieťach dostal do druhého čítania,“ prezrádza europoslanec s tým, že aj oni idú konať a túto tému otvoria aj na Slovensku - priamo v Národnej rade.

„Už čoskoro predložíme do parlamentu návrh zákona na zákaz blokovania a cenzúry na sociálnych sieťach. Stačilo vyplakávania, otvoríme to na najvyššej politickej úrovni,“ odkazuje. „Na svojom účte si môže písať každý čo chce. Tak to bude, tak to raz uzákoníme. Pravidlo je jednoduché: Čo nie je zákonom zakázané, nesmie byť blokované!“ konštatuje na záver statusu Milan Uhrík.

Bukovský šokuje: Človek, ktorý prekonal vírus SARS-CoV-2 má dlhodobú, zrejme až doživotnú imunitu (VIDEO)
Vedci vo svete nachádzajú stále nové a nové varianty koronavírusu. Ľudia sa vraj musia mať na pozore a urýchlene sa zaočkovať, lebo inak bude zle. Toto ale vyvracia skúsený lekár Igor Bukovský, ktorý vo videu tvrdí, že ľudia, ktorí už prekonali... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik