Čo máme brániť? Cudzí kapitál, banky, pozemky? Majetky zbohatlíkov? Pýta sa Assessor
28 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko patrí tiež medzi krajiny, kde sa zbierajú rozličné informácie či počty. Najnovšie sa mal minister obrany vyjadriť, že by si rád zmapoval počty mužov a žien schopných a ochotných podieľať sa na ochrane a obrane našej vlasti.


Armáda je v každom štáte významnou zložkou, ktorá sa podieľa na jeho obrane. Aj preto je zrejmé, že štát chce mať prehľad o tom, aké má počty bojaschopných mužov i žien. A chce to zrejme vedieť aj náš minister obrany Jaroslav Naď. Zaujímavý názor na to má Ľubomír Assessor, ktorý chcel kompetentným v statuse položiť jednu otázku, no napokon sa ich „vykľulo“ predsa len o čosi viac.
Prečo by sme mali umierať za politikov, ktorí toto celé od roku 1989 umožnili

„Rád by som položil niekomu z kompetentných túto otázku: minister obrany chce zmapovať počty mužov a žien schopných a ochotných podieľať sa na ochrane vlasti (ja si ešte pamätám ako sa drží a strieľa z SA 58). Rád by som sa dozvedel, čo konkrétneho chcú politici aby sme bránili,“ píše v úvode Assessor, ktorý vzápätí pokladá aj konkrétne otázky: Či cudzí kapitál, cudzie banky, cudzie médiá, cudzie šachty, cudzie pozemky? Majetky zbohatlíkov, korupčníkov a tunelárov? Majetky politikov a ich rodín?“



Assessor nechápe, prečo by sme mali pokladať životy za krajinu, ktorá nám bola ukradnutá. „Za cudzie firmy, pre ktoré drieme za 1/3 nemeckých výplat, za zahraničné obchodné reťazce, ktoré zlikvidovali našich drobných podnikateľov a predávajú nám zdravotne závadný odpad? Za ukradnutú vodu?“ pýta sa ďalej Assessor, ktorý nechápe, prečo by sme mali umierať za politikov, ktorí celú túto mašinériu od roku 1989 umožnili, a ktorí nám pravidelne nadávajú do komunistov, šíria medzi ľuďmi nenávisť a podporujú svetového agresora č. 1 - USA. „Rozdajte nám zbrane, budeme bojovať za VLASŤ!!!“ vyzýva v samom závere statusu Ľubomír Assessor.

PSN o povinnom očkovaní vojakov: Vojak nie je poddaný ministra Naďa!
Predsedníctvo politickej strany Práca slovenského národa (PSN) odkazuje ministrovi obrany jasné stanovisko. Vojak nie je poddaný ani sluha či najatý žoldnier viazaný peniazmi na ministra Naďa, píše portál extraplus.sk. Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Diana Zaťková