Česi sú asi šialení: V krajine majú len 0,01% pozitívnych a už chcú opäť obmedziť maloobchodný predaj!
28 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

So zavádzaním a nepresnými dátami ohľadom nakazených na koronavírus majú svoje skúsenosti aj v susednej Českej republike. I tam potrebujú nahnať čo najviac ľudí na očkovanie, a tak na to používajú aj metódu zavádzania.


Na dosiahnutie cieľa je vhodný každý prostriedok, hovorí okrídlená veta, ktorej sa držia aj u našich západných susedov. Ako tam doslova „oblbujú“ ľudí píše v statuse aj právnička Jana Zwyrtek Hamplová, ktorá je tiež držiteľkou ocenenie Právnik roku 2019. Jej slová sa zrejme českým „odborníkom“, ktorí sú veľmi podobní tým našim, dobre čítať nebudú.
Nikdy si nemyslela, že bude ako dáma takto komentovať - tí páni tam musia byť erekcia

„Snívam alebo bdiem?“ pýta sa hneď v úvode Zwyrtek Hamplová a vzápätí dodáva: „Naozaj sa vám to nezdá. Podľa oficiálnych štatistík ministerstva sa za deň urobilo celkovo 31 233 testov. Napriek tomu je podľa oficiálnych štatistík ministerstva zdravotníctva len 30 (!!!) pozitívnych (nie chorých) na 100-tisíc ľudí, teda 3180 z 10,65 milióna obyvateľov našej krajiny, t.j. 0,03 %, za týždeň,“ vyratúva právnička, podľa ktorej je v celej Českej republike len 169 z 10,650 milióna obyvateľov, teda 0,01%.

&id=100008382228621

„Ešte dnes ministerstvo zdravotníctva vydalo ďalšie všeobecné opatrenie, účinné od 30.9.2021 (!!!!) do odvolania (!!!), ktoré opäť obmedzuje maloobchodný predaj vo viacerých smeroch. Nikdy som si nemyslela, že budem takto komentovať ako dáma, ale nič iné ma nenapadá - tí páni tam musia byť erekcia. Lebo toto už fakt nie je normálne...,“ konštatuje uznávaná česká právnička, podľa ktorej celé opatrenie nájdete na stránke Ministerstva zdravotníctva. „Naozaj žijeme v serfdome. Očakávam jasné slovo od lídrov strán, ktorí sa vo voľbách uchádzajú o naše hlasy, či súhlasia s touto covidovou diktatúrou,“ končí svoj status právnička Jana Zwyrtek Hamplová.

Epidémia politickej svojvôle. Českom otriasa škandál okolo pandemického rozhodovania vlády
Reflex odhalil, kto môže za nezákonné covidové opatrenia ministerstva zdravotníctva. Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič